Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland




Politie Noord- en Oost-Gelderland

District Achterhoek



Doetinchem, 28 mei 2003



Beste redactieleden,

Op dinsdag 10 juni 2003 vindt de officiële ondertekening van een overeenkomst tussen de Duitse- en Nederlandse politie- en justitieautoriteiten, in het kader van de samenwerking op het gebied van de afhandeling van jeugdstrafzaken plaats. Tussen 10.00 uur en 11.30 uur wordt daarom een feestelijke bijeenkomst gehouden in het Nederlands-Duitse politiebureau, Raadhuisstraat 4 te Dinxperlo.

De participanten die de overeenkomst zullen ondertekenen zijn:
* Staatsanwaltschaft Münster
* Openbaar Ministerie Arrondissement Zutphen
* Kreispolizeibehörde Borken
* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland


Jullie worden hierbij van harte uitgenodigd bij deze ondertekening aanwezig te zijn. Uitvoerige informatie omtrent de aard en inhoud van deze unieke samenwerkingsovereenkomst wordt op die dag ter beschikking gesteld.

Gelet op de beperkte ruimte in het politiebureau verzoeken wij dringend om voor 4 juni a.s. ons te berichten of jullie de ondertekening willen bijwonen en zo ja met hoeveel personen jullie komen. Dit kan worden doorgeven aan de afdeling voorlichting van politie district Achterhoek, telefoonnummer 0314 694011 (Henny Plant) of 0314 694050 (Andrea Jansen). E-mail: voorlichting.achterhoek@wxs.nl.



Met vriendelijke groeten,

Henny Plant

Afd. Voorlichting Politie District Achterhoek