Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 28-05-2003 Persberichten District Aa & Dommel

SNELHEIDSCONTROLE BIJ WEGWERKZAAMHEDEN, Sint-Oedenrode

Dinsdagmiddag zijn bij een snelheidscontrole op de N265 in Sint-Oedenrode tien automobilisten bekeurd terzake overtreding van de tijdelijke maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 83 km/h. Op de plaats van de controle vonden wegwerkzaamheden plaats.

VROUW LICHTGEWOND BIJ AANRIJDING, Vught

Dinsdagavond is bij een aanrijding tussen twee personenauto`s op de kruising Glorieuxlaan/Boxtelseweg in Vught een vrouw lichtgewond geraakt. Een 43-jarige Drunense reed met haar auto over de Boxtelseweg en verleende geen voorrang aan een 28-jarige Berlicumse die over de Glorieuxlaan reed. De Drunense had na de aanrijding last van duizeligheid en had een zwelling op haar been. Zij is door ambulancepersoneel terplaatse behandeld.

BROMFIETS INBESLAGGENOMEN BIJ SNELHEIDSCONTROLE, Vught

Dinsdagavond is de bromfiets van een 16-jarige Helvoirter bij een snelheidscontrole op de N65 in Vught inbeslaggenomen. Hij reed 92 km/h, waar voor hem 40 km/h was toegestaan. Tien automobilisten reden sneller dan de toegestane 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid hierbij bedroeg 127 km/h..

POGING TOT BEROVING, Boxtel

Van dinsdag op woensdag is een 31-jarige inwoner uit Boxtel slachtoffer geworden van een poging tot overval bij het tunneltje nabij de sporthal "De Haagakker" in Boxtel-Oost. De man reed op zijn fiets toen hij net buiten het tunneltje aan de kant van de Beneluxlaan geconfronteerd werd met een onbekende overvaller met een mes. De overvaller eiste de fiets van het slachtoffer en bedreigde hem met een mes. Het slachtoffer gaf de overvaller een harde klap in het gezicht waardoor deze mogelijk gewond is geraakt. Vermoedelijk was er nog sprake van een tweede overvaller. De man wist er met zijn fiets vandoor te gaan. De politie kamde de omgeving uit maar trof de overvaller(s) niet meer aan. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie in Boxtel via 0900-8844 (lokaal tarief).