Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 28-05-2003 Persberichten District Maasland

DISTRICT MAASLAND VERDACHTEN MET INBREKERSWERKTUIGEN AANGEHOUDEN, Geffen

Van dinsdag op woensdag troffen surveillerende agenten op de Bergstraat in Geffen een auto aan met drie Nijmegenaren (18,23-en 26 jaar oud) , die zich verdacht ophielden. Bij controle van het voertuig hingen de inzittenden een vaag verhaal op. In de auto troffen de agenten een kleine hoeveelheid softdrugs en diverse inbrekersattributen, zoals donkere kleding, zaklampen, schroevendraaiers, handschoenen etc. aan. De achterbank van de auto bleek te zijn geprepareerd om gestolen goederen onder te vervoeren. De drie mannen zijn aangehouden en ingesloten.

VROUW BETRAPT OP WINKELDIEFSTAL, Oss

Dinsdagmiddag is een 42-jarige Osse in een supermarkt aan het Burchtplein in Oss betrapt op winkeldiefstal. De vrouw nam een paar pakken vlees en ijs weg zonder deze af te rekenen. Zij is aangehouden en voor verhoor ingesloten.

BEDRIJFSINBRAAK, Oss

Van dinsdag op woensdag is ingebroken in een kantoorpand aan de Raadhuislaan in Oss. Na het vernielen van een ruit is er o.a. een computer ontvreemd.

CONTROLE RIJDEN IN STRIJD MET GESLOTENVERKLARING, Nistelrode

Woensdagmorgen heeft de politie gecontroleerd op het negeren van een geslotenverklaring aan de Hoogstraat in Nistelrode. Er zijn 25 automobilisten bekeurd voor het niet naleven van het verbod.

ILLEGAAL AANGEHOUDEN, Heesch

Woensdagmorgen is bij een vleesverwerkings bedrijf aan de Middelste Groes in Heesch een 48-jarige illegale Algerijn aangetroffen. De man was niet in het bezit van de juiste papieren. Hij is aangehouden en ingesloten.