Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 28-05-2003 Persberichten District Land van Cuijk

GEZOCHTE DUITSER AANGEHOUDEN, Linden

Dinsdagavond is een 30-jarige Duitser op een camping aan de Hardweg in Linden aangehouden omdat hij gesignaleerd stond. De man bleek nog 184 dagen gevangenisstraf uit te moeten zitten in verband met een door hem gepleegde mishandeling in 1996. Hij is ingesloten.

CUIJKSE MISDRAAGT ZICH BIJ HUISARTSENPOST, Boxmeer

Dinsdagavond is een 55-jarige Cuijkse op de Lavendel in Cuijk aangehouden nadat ze kort daarvoor bij de Huisartsenpost van het Maasziekenhuis in Boxmeer een 31-jarige receptioniste had bedreigd en mishandeld. De verdachte was met haar auto aan komen rijden bij de Huisartsenpost terwijl ze behoorlijk dronken was. Voor de veiligheid van de vrouw en de overige weggebruikers besloot het personeel de autosleutels van de vrouw achter te houden. De vrouw werd hierop zo kwaad dat zij de receptioniste te lijf ging, haar verbaal bedreigde en haar arm omdraaide. Het slachtoffer wist los te komen en sloot zichzelf op in een kamer. De gewaarschuwde politie kon de verdachte korte tijd later in de directe omgeving van haar woning aanhouden.

JONGEN NAAR BUREAU HALT VOOR DIEFSTAL PORTEMONNEE, Cuijk

Dinsdagmiddag is een 17-jarige jongen uit Cuijk bij een warenhuis aan de Korte Molenstraat in Cuijk betrapt op diefstal van een nieuwe portemonnee. Hij is overgedragen aan de politie die hem voordraagt voor alternatieve bestraffing bij Bureau HALT.