Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 28-05-2003 2e persbericht van woensdag 28 mei 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Botsing tussen twee autos en vrachtwagen op A67 Op de A67, tussen Geldrop en Eindhoven, zijn woensdagochtend rond 8.00 uur twee autos en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. Dit gebeurde toen de 45-jarige vrachtwagenchauffeur uit Eindhoven moest remmen. Een 31-jarige automobiliste uit Deurne, die achter de vrachtwagen reed, remde ook. Een 48-jarige automobilist uit Geldrop, die achter haar reed, kon niet meer op tijd remmen en botste achter op de auto van de vrouw. Zij werd vervolgens met haar voertuig tegen de vrachtwagen geduwd. De vrouw liep een verwonding op aan haar bovenlichaam en is overgebracht naar het Sint Annaziekenhuis in Geldrop.

Eindhoven: Portemonnee uit handen gerukt
Tijdens de weekmarkt in het centrum van Eindhoven is dinsdagmiddag rond 12.45 uur een 61-jarige vrouw uit Eindhoven van haar portemonnee beroofd. De vrouw wilde bij een kraam iets kopen. Toen zij haar portemonnee pakte, werd ze geduwd en meteen werd de beurs uit haar handen gegrist. In de portemonnee zaten ongeveer 300 euro en enkele pasjes.

Eindhoven: Vrouw gewond
Op de kruising Aeneaslaan/Muzenlaan is woensdag rond 11.45 uur een 84-jarige vrouw uit Eindhoven met haar brommobiel tegen een verkeerspaal gebotst. De vrouw reed over de Muzenlaan. Op het kruispunt moest ze uitwijken voor een fietser. Hierdoor botste ze tegen de verkeerspaal. De vrouw is met een hoofdwond naar het MMC in Eindhoven gebracht.

Deurne: Portemonnee uit kinderwagen genomen
In een winkel aan de Stationsstraat is dinsdagmiddag tussen 15.30 uur en 16.00 uur een 34-jarige vrouw uit Deurne het slachtoffer van een zakkenroller geworden. De vrouw had haar portemonnee in de klep van haar kinderwagen gelegd. Toen ze bij de kassa kwam en wilde betalen, merkte ze dat de portemonnee met daarin ongeveer 40 euro en enkele (bank)pasjes weg was.

Valkenswaard: Fietstas weggehaald
Een vrouw van 75 jaar uit Valkenswaard is woensdagmiddag rond 14.15 uur bestolen van haar fietstas met inhoud. Toen de vrouw op de Corridor fietste, werd ze bijna aangereden door een man op een fiets. Even later merkte ze dat de fietstas van haar fiets was weggenomen. In de tas zaten een portemonnee met ongeveer 30 euro en enkele sleutels.

Bergeijk: Bestolen van portemonnee
Een vrouw van 41 jaar uit Achel is woensdagmiddag rond 14.00 uur bestolen van haar portemonnee. Toen de vrouw wilde afrekenen bij de kassa van een winkel aan de Burgemeester Magneestraat, merkte ze dat de beurs was weggehaald uit haar boodschappentas. Die had ze aan haar winkelwagentje gehangen. In de portemonnee zaten ongeveer 120 euro en enkele (bank)pasjes.