LAD

Nieuws

LAD maakt raamfunctiebeschrijving cb-arts

De raamfunctiebeschrijving voor cb-artsen is bedoeld als uitgangspunt bij het opstellen of herzien van de eigen functiebeschrijving in het kader van invoering van het functiewaarderingssysteem FWG 3.0 in de CAO Thuiszorg. FWG 3.0 is op alle werknemers in de thuiszorg vanaf 1 juli 2003 van toepassing.

Schaalindeling
Bij het opstellen van de raamfunctiebeschrijving is telkens teruggekoppeld naar het FWG 3.0-systeem. Daarbij is met name aandacht besteed aan de koppeling naar de meest passende normteksten die leiden tot schaalindeling.

Aanvullingen en opmerkingen leden gevraagd!
De LAD stuurt alle leden in de thuiszorg de raamfunctiebeschrijving cb-arts en een circulaire met meer informatie over (het gebruik van) de raamfunctiebeschrijving. Zij kunnen tot 30 juni a.s. aanvullingen of opmerkingen doorgeven.
De circulaire en de raamfunctiebeschrijving cb-arts staan ook in het besloten gedeelte. Hier vindt u ook de brochure FWG 3.0 Functiewaardering Thuiszorg.

Vragen? Meer informatie?
Voor vragen of meer informatie over de raamfunctiebeschrijving cb-arts kunnen individuele leden contact opnemen met de juristen van de afdeling Individuele Rechtshulp. Zij hebben dagelijks telefonisch spreekuur van 9.30 uur tot 12.15 uur op (030) 282 33 48, 282 33 44 of 282 33 52. Mailen kan ook naar: bureau@lad.knmg.nl.

Wilt u als consultatiebureauarts ook de raamfunctiebeschrijving ontvangen, maar bent u nog geen LAD-lid? Kies dan nu voor het individueel LAD-lidmaatschap!