Travel Unie International Nederland N.V.

ARKE BRENGT OPNIEUW ...
ARKE BRENGT OPNIEUW 'ALLERLAAGSTE PRIJZENKRANT' UIT. NU VOOR TURKIJE. VANAF 179 EURO

Belangstelling voor aantrekkelijke Arke aanbiedingen naar de zomerzon blijft groot

Rijswijk, 28 mei 2003 - Arke komt opnieuw met een 'Allerlaagste Prijzenkrant', met zomerzon-aanbiedingen vanaf slechts 179 Euro. Dit keer richt Arke zich als hét prijsvriendelijke, klantgerichte no-nonsense vakantiemerk op Turkije, met diverse last-minute aanbiedingen voor zomerzon.

In vervolg op het enorme succes van de vorige Arke 'Allerlaagste Prijzenkrant' (naar o.a. Spanje, Portugal, Griekenland en Egypte) lanceert Arke nu een tweede Arke 'Allerlaagste Prijzenkrant', dit keer geheel gewijd aan Turkije. Brandmanager Frank Mimpen van Arke: "Nu iedereen steeds meer in vakantiestemming begint te komen, groeit ook de vraag binnen de reisbureaus naar voordelige vakanties, met name in Turkije. Arke wil hier op inspringen met een speciaal aanbod met de laagste prijzen van Nederland". In de Arke 'Allerlaagste Prijzenkrant'
- die vanaf 2 juni 2003 op de deurmat van 1,5 miljoen huishoudens in Nederland ligt - staan maar liefst 34 accommodaties in met name Bodrum, Kusadasi, Alanya en Marmaris. Frank Mimpen is gedreven: "Arke klanten kunnen nu ook het hoogseizoen en het naseizoen boeken voor superprijzen vanaf slechts 179 Euro. Uiteraard is deze prijs inclusief vlucht en accommodatie op basis van 2 personen. Het vertrek voor deze speciale aanbiedingen is ook mogelijk vanaf regionale luchthavens".