Koninklijke Begemann Groep N.V.

Verlenging termijn opmaken jaarrekening Koninklijke Begemann Groep N.V.

Breda, 28 mei 2003

In de op 24 juni a.s. te houden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Begemann Groep N.V. ("RBG") zal worden voorgesteld de termijn voor het opmaken van de jaarrekening over het boekjaar 2002 te verlengen met maximaal 6 maanden.

Reden voor het voorstel is het feit, dat de jaarrekening 2002 van Tulip Computers N.V. ("Tulip") nog niet beschikbaar is gesteld. Als gevolg van de door RBG gerealiseerde (des)investeringen in de boekjaren 2001 en 2002 maken de participaties in en de vorderingen op Tulip het overgrote deel van het vermogen van RBG uit. In dit verband en met het oog op de door Tulip bekendgemaakte strategische wijzigingen dient voor de waardering van het belang in Tulip inzicht te worden verkregen in de jaarrekening van Tulip over het boekjaar 2002. Hierbij dient tevens rekening te worden gehouden met actuele ontwikkelingen zoals door Tulip bekend gemaakt en zal het verloop en de uitkomst van de door Tulip tegen Dell Computer Corporation gevoerde procedure, waarvan de behandeling eind juni wordt verwacht, mogelijk in de waardering moeten worden betrokken.

De Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal worden gehouden op 24 juni 2003 in Hotel Brabant te Breda om 14.00 uur, met als enig agendapunt het voorstel om de termijn voor het opmaken van de jaarrekening over het boekjaar 2002 te verlengen met maximaal 6 maanden.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:

Koninklijke Begemann Groep N.V.
tel: +31 (0)76 52 44 444
www.rbg-breda.com


---- --