Politie Zeeland



W-3610-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

In de Vlissingsestraat in Middelburg kreeg een 27-jarige automobilist uit de gemeente Veere donderdag om 02.38 uur en rijverbod van 6 uur.
Hij had ongeveer 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


Z-3611-2003 ILLEGALE RECREATIE

In de nacht van woensdag op donderdag werd op de Zeeweg in Groede een bekeuring uitgeschreven wegens illegale recreatie.

O-3612-2003 ACCU ONTPLOFT
Op een recreatieterrein aan de Hoogenboomlaan in Renesse is woensdag omstreks 23.45 uur een accu ontploft.
De eigenaar, een 51-jarige man uit Waalre had de dop van de accu losgedraaid om het waterpeil te bekijken en gebruikte een aansteker om bij te lichten. De accu ontplofte hierdoor gedeeltelijk en de man kreeg het accuplaatje en wat accuzuur in zijn gezicht. Hij is per ambulance, met een snijwond aan zijn neus en verbranding aan zijn gezicht en ogen, overgebracht naar het ziekenhuis.


O-3613-2003 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN VERKEERSBORD

Op de rotonde Sloeweg / A58 in Heinkenszand is woensdag om 23.05 uur een 41-jarige automobilist uit Ridderkerk, onder invloed van alcohol, tegen een verkeersbord gereden.
Hij reed over de N62 in de richting van Heinkenszand. Bij de rotonde wilde hij rechtsaf slaan in de richting van Goes. Hij raakte de opstaande rand van de rotonde, reed hier overheen, raakte daarna een paal met een verkeersbord en kwam tot stilstand op de oprit voor het verkeer dat vanaf de A58 kwam. De man bleek ongeveer 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen en hij kreeg een dagvaarding uitgereikt. Zijn auto en het verkeersbord raakten beschadigd.


O-3614-2003 BOOT EN AUTO TE WATER

Woensdag om 18.45 uur reed een 44-jarige automobilist uit Wuppertal (D) met zijn voertuig met daarachter een trailer met een rubberboot, waarin enkele kinderen (aantal onbekend) zaten, de trailerhelling af op de Kaaidijk in Kortgene.
De trailer schoot los van de auto en vloog schuin naast de helling het water in. De man sprong uit de auto om achter de kinderen aan te gaan maar zette zijn voertuig niet op de handrem. Daardoor raakte ook de auto grotendeels onder water. Niemand raakte gewond en alles werd weer op de kant gezet.


Z-3615-2003 INBRAKEN IN TERNEUZEN

In het kantoor van een verzorgingscomplex werd woensdag tussen 00.05 en 02.30 uur ingebroken.
Het kantoor werd doorzocht en er werd een onbekend geldbedrag weggenomen.
In dezelfde nacht tussen 02.30 en 07.00 uur werd ingebroken in een woning in de Margrietstraat.
Ook hier werd een onbekend geldbedrag gestolen.





Politie Zeeland