Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-05-2003 Persberichten district Binnensticht, 09.25 uur

Rijden onder invloed

ZEIST- Donderdag werd een man aangehouden voor rijden onder invloed. Een 31-jarige man uit Zeist werd omstreeks 01.55 uur aangehouden op de Slotlaan.

Agenten zagen de man rijden en besloten hem te controleren. Onderzoek wees uit dat hij alcohol had gedronken. De man werd aangehouden en voor een ademanalyse overgebracht naar het bureau. Hier bleek dat hij 555 ug/l in zijn lichaam had. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 6 uur.

Schoenendief

ZEIST - Woensdag werd een vrouw aangehouden na een winkeldiefstal. Omstreeks 17.30 uur werd een 25-jarige vrouw uit Zeist aangehouden in een winkel aan de Slotlaan. De vrouw wilde de winkel verlaten zonder een paar schoenen af te rekenen en winkelpersoneel zag dit. Ze werd staande gehouden en overgedragen aan de politie. Na verhoor kon ze met een proces-verbaal op zak naar huis.

Aanrijding met letsel

ZEIST- Woensdag raakte een vrouw gewond aan haar pols na een aanrijding. Rond 19.15 uur zag een 39-jarige automobilist uit Almere-buiten een 56-jarige fietsster uit Zeist over het hoofd op de kruising Schaerweijdelaan-Oude Arnhemseweg. Hierdoor ontstond een aanrijding, omdat de fietsster geen voorrang kreeg. De fietsster viel op haar arm en liep een gekneusde pols op.

Echtelijke botsing

ZEIST- Na een fiets-botsing raakte woensdagmiddag een 74-jarige man en zijn 72-jarige vrouw gewond.

Het echtpaar uit Purmerend fietste over de Oranje Nassaulaan waar de sturen van beide fietsen tegen elkaar kwamen, hierdoor kwamen ze beiden ten val. Een toevallig passerende arts kon eerste hulp verlenen en heeft de ambulance gebeld. De vrouw liep vermoedelijk een gebroken arm op en had diverse schaafwonden. De 74-jarige echtgenoot had letsel aan zijn knie en ook diverse schaafwonden.