Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 29-05-2003 2e persbericht van donderdag 29 mei 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Gestolen auto uitgebrand teruggevonden Een auto, die rond woensdagavond 21.30 uur was geparkeerd aan de Verdistraat, is een paar uur later uitgebrand teruggevonden in Best. Het ging om een Volkswagen Golf.

Eindhoven: Auto weggehaald
Vanaf de Jacob Frankaertweg is in de nacht van woensdag op donderdag een auto weggehaald. Het gaat om een blauwe Volkswagen Vento (JZ-XV-34)

Helmond: Ruzie om hond
Tegen een 24-jarige Helmonder is donderdag proces-verbaal opgemaakt. Hij heeft bekend dat hij rond 11.00 uur een 57-jarige Helmonder heeft geslagen. Het slachtoffer liep met zijn aangelijnde hond te wandelen op de Paterslaan. De verdachte liep daar ook met een hond, maar deze was niet aangelijnd. Toen de 57-jarige man daar wat van zei, kreeg hij een klap in zijn gezicht. De gewaarschuwde politie heeft de 24-jarige Helmonder kort daarna kunnen aanhouden, en na verhoor met een proces-verbaal weer heengezonden.

Geldrop: Inbraak in garage
Vanuit een garagebox aan de Adelaartlaan zijn een mountainbike en een boormachine weggehaald. Dat gebeurde tussen woensdag 15.00 uur en donderdag 7.00 uur. Het slot van de deur van de garage is geforceerd.

Budel Dorplein: Aangehouden na mishandeling
Een man van 48 jaar uit Budel Dorplein is donderdag rond 11.45 uur op de Sint Barbaraweg aangehouden. Hij zou een man van 22 jaar uit Budel Dorplein hebben geslagen. Ook zou hij een paar ruiten van de auto van een man van 21 jaar uit Budel Schoot kapot hebben geslagen. De ruzie ontstond toen de 21-jarige man geld kwam terughalen van een kennis van de aangehouden 48-jarige verdachte. Die was het daarmee niet eens, waarna hij de 22-jarige man sloeg en de auto vernielde. De man is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Aarle-Rixtel: Woninginbraak
Bij een inbraak in een woning aan de Bakelseweg zijn onder meer enkele pakjes sigaretten, twee trainingspakken en een sporttas weggehaald. Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag. Het slot van de achterdeur van de woning is opengebroken, waarna de woning werd doorzocht.