Politie Zeeland



W-3639-2003 AANRIJDING IN MIDDELBURG

Donderdagmiddag rond 16.40 uur vond er op de Leliendaalseweg in Middelburg een kop-staart aanrijding plaats tussen een motor en een personenauto.
De 64-jarige bestuurster van de personenauto uit Uffelte reed over de Leliendaalseweg komende uit de richting van Middelburg.
Toen ze remde kon de 61-jarige bestuurder van de motor uit Schoten, die achter haar reed, niet meer op tijd tot stilstand komen.
Er was alleen materiële schade.


W-3640-2003 VERNIELING AUTO

Tussen woensdagnacht (woensdag op donderdag) 01.00 uur en donderdagavond 18.00 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond op een parkeerterrein aan de Spuikomweg in Vlissingen.
Er werd een stoeptegel tegen de voorzijde van de auto gegooid. Hierdoor raakte de voorruit vernield. De motorkap, bumper en grill raakten gekrast.
Het totale schadebedrag is nog onbekend.


O-3641-2003 AANRIJDING IN OUD VOSSEMEER

Donderdagmiddag rond 14.50 uur vond er op de Hikseweg in Oud Vossemeer een kop-staart aanrijding plaats tussen een motor en een personenauto met aanhangwagen.
De 42-jarige bestuurder van de personenauto met aanhangwagen uit Oude-Tonge (ZH) reed over de Hikseweg komende uit de richting van de Hiksedijk.
Toen hij remde kon de 31-jarige motorrijder uit de gemeente Tholen, die achter hem reed, niet meer op tijd tot stilstand komen en reed achter op de aanhangwagen.
De motorrijder en zijn passagiere, een 27-jarige vrouw uit de gemeente Tholen, werden met lichte verwondingen per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Lievensberg in Bergen op Zoom.

Z-3642-2003 FIETSER RIJDT TEGEN GEPARKEERD STAANDE AUTO
Donderdagavond rond 19.20 uur is een 15-jarige (gehandicapte) jongen uit België op de Duinweg in Retranchement tegen een geparkeerd staande auto aangereden.
De jongen reed op zijn driewieler vanaf een duinovergang naar beneden. Vermoedelijk ging hij te hard naar beneden en kon hij niet meer stoppen.
Hierdoor botste hij tegen een auto die geparkeerd stond aan de Duinweg.
De jongen werd door ambulancepersoneel aan wondjes in het gezicht behandeld.