Ingezonden persbericht

Hemelvaartsdag DOBBEFESTIVAL koudum

KOUDUM, 20030502 -- Op Hemelvaartsdag, 29 mei 2003, wordt voor de vierde keer het Dobbefestival gehouden in en rond dorpshuis de Klink aan de Tinholtstraat te Koudum. Dit jaarlijks terugkerend openlucht muziekspektakel telt deze keer 7 topbands op het hoofdpodium, waaronder Intwine, Bricquebec, Deadline. Ook de duitse 'Status Quo' Piledriver is van de partij met een fantastische life act. In de grote zaal van dorpshuis de Klink wordt een Irish Pub ingericht waar de folkliefhebbers volop kunnen genieten van een avondvullend programma met Irish Stew en het Schotse Beggar's Row.

De opbrengst van dit muziekspektakel komt geheel ten goede aan dorpshuis de Klink en de afdeling voetbal van sv Oeverzwaluwen.

Ook dit jaar staan dan ook ruim 150 vrijwilligers paraat om een jaarlijks groeiend aantal toeschouwers een fantastisch concert aan te bieden.

nadere informatie over bijvoorbeeld de bands, voorverkoopadressen en entreeprijzen kunt u inwinnen via de website www.dobbefestival.com of u stuurt even een berichtje naar de contactpersoon Durk Stoker via durk@stokeradvies.nl