Gemeente Langedijk


Gemeentehuis en werf gesloten
27 mei 2003

Donderdag 29 mei is het Hemelvaartsdag, een vrije dag voor ambtenaren. Ook de dag erna is aangegeven als vrije dag. Het gemeentehuis is daarom gesloten en ook niet telefonisch bereikbaar. De werf van de gemeente is eveneens gesloten op 29 en 30 mei. De werf is wel weer geopend op zaterdagmorgen 31 mei van 10.00 tot 12.00 uur.

In verband met de vrije dagen is het ophaalschema van grof huisvuil veranderd. De huisvuilroute die normaal op donderdag wordt gereden, wordt wel gedaan op vrijdag 30 mei. Omdat de medewerkers slechts op één plaats tegelijk kunnen zijn, kan het ophalen van grof huisvuil op die vrijdag niet doorgaan.
De opgaven van grof huisvuil worden verschoven naar vrijdag 6 juni. De verandering in het schema houdt nog even aan. Want maandag 9 juni is het Tweede Pinksterdag en wordt de huisvuilroute niet gereden. Deze wordt verplaatst naar vrijdag 13 juni. Vandaar dat op die dag opnieuw geen grof vuil kan worden opgehaald. De normale situatie treedt pas weer in op 20 juni. De exacte weergave kunnen inwoners van Langedijk terugvinden op de ophaalkalender die men begin dit jaar thuisbezorgd heeft gekregen.