Politie Zeeland



W-3669-2003 AANRIJDING IN MIDDELBURG

Vrijdagavond rond 19.15 uur vond er op de kruising Dam, Molstraat in Middelburg een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een personenauto.
De 36-jarige bestuurder van de bromfiets uit Middelburg reed over de Molstraat komende uit de richting van het Molenwater.
Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende
33-jarige bestuurder van de personenauto uit de gemeente Veere.
Door de aanrijding kwam de bromfietser ten val en werd met verwondingen aan zijn schouder overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


O-3670-2003 AANRIJDING IN BURGH HAAMSTEDE

Vrijdagavond rond 18.10 uur vond er op de Suikerdijk in Burgh Haamstede een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.
De 61-jarige bestuurder van de personenauto uit Burgh Haamstede kwam vanuit een uitrit de Suikerdijk oprijden.
Hierbij verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende 38-jarige fietser uit Middelburg.
Door de aanrijding kwam de fietser ten val en werd met schaafwonden en een ontwrichte schouder overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


O-3671-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

Vrijdagmiddag tussen 12.30 uur en 16.00 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Banjaardweg in Kamperland.
Uit de auto werden waardepapieren, kappersspullen en een mobiele telefoon met nog onbekende waarde weggenomen.
De auto werd opengebroken; het totale schadebedrag is nog onbekend.


W-3672-2003 DIEFSTAL UIT TREIN

Vrijdagavond tussen 19.30 uur en 20.30 uur is een 23-jarige vrouw uit Vlissingen in de trein van Middelburg naar Goes bestolen van haar tas.
De vrouw was tijdens de rit in slaap gevallen. Toen ze wakker werd ontdekte ze dat de tas, met daarin videoapparatuur met nog onbekende waarde, was weggenomen.


W-3673-2003 VROUW AANGEREDEN

Vrijdagmiddag rond 16.20 uur is een 30-jarige voetgangster uit Middelburg op de Koestraat in haar woonplaats aangereden door een autobus.
De 48-jarige bestuurder van de autobus uit Middelburg reed over het Groene Woud komende uit de richting van de Looierssingel.
Nadat hij linksaf de Koestraat ingereden was verleende hij geen voorrang aan de 30-jarige vrouw die op de voetgangersoversteekplaats liep.
De vrouw werd met pijn in haar hoofd en pols overgebracht naar het ziekenhuis.





Politie Zeeland