AutoRai

30-5-2003

Ontwerpprijzen voor Audi A8, A4 en A4 Cabriolet

Audi is hoog geëindigd bij de verkiezing Autonis 2003, waaraan 326 automodellen van over de hele wereld deelnamen. Audi is hoog geëindigd bij de verkiezing 'Autonis 2003', waaraan 326 automodellen van over de hele wereld deelnamen. In maar liefst drie van de twaalf categorieën behaalde Audi de eerste plaats.

De in 2000 door het Berlijnse autovakblad AUTO Straßenverkehr in het leven geroepen prijs voor het beste auto-ontwerp, werd dit jaar voor het eerst in samenwerking met het Stuttgarter zusterblad mot uitgereikt.

Met duidelijke voorsprong plaatste de Audi A8 zich bovenaan in de Topklasse. De Audi A4 won in de categorie Middenklasse, en bij de Cabrios haalde de Audi A4 Cabriolet de eerste plaats.

Deze duidelijke voorkeur van 46.415 terzake kundige lezers bevestigt de charismatische uitdrukkingskracht van Audis ontwerpfilosofie. Deze verenigt de trendsettende aspecten emotie en precisie met het dynamische karakter van Audi.

De trofeeën werden in ontvangst genomen door Dr. Martin Winterkorn, Voorzitter van de Raad van Bestuur van AUDI AG, Walter deSilva, Hoofd Design van de Audi merkengroep, en Gerhard Pfefferle, Hoofd Design van Audi.