Gemeente Emmen


---

persbericht: nieuwe ontmoetingsplaats senioren, 28 mei 2003

Ontmoetings- en activiteitencentrum voor senioren Monetpassage 23 geschikte locatie

Na een lange zoektocht is de gemeente Emmen er in geslaagd een geschikte locatie in het centrum te vinden voor een ontmoetings- en activiteitencentrum voor senioren. Het betreft hier het goed bereikbare pand aan de Monetpassage 23 gelegen tussen het pand van Bart Smit en de Wibra (met ingang aan Wilhelminahof en Willinkplein) in het overdekte gedeelte van het winkelcentrum De Weiert.

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft met dit principe-besluit de keuze voor een lokatie vastgelegd; uitwerking (welke activiteiten en zorgfuncties er kunnen komen en welk kostenplaatje hierbij hoort) kan nu worden gemaakt. Voorstellen hieromtrent volgen na de zomer.

Locatie/Monetpassage 23
Het overgrote deel van het pand aan de Monetpassage bevindt zich op de eerste en tweede etage en bevat onder meer een terras. In totaal gaat het om zo'n 800 vierkante meter beschikbare ruimte. Uiteraard zal de ruimte gebruikersvriendelijk worden ingericht en worden voorzien van een lift.
Bij het uitwerken van de plannen en de uiteindelijke inrichting van het pand worden de toekomstige gebruikers intensief betrokken.


---


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2003 Gemeente Emmen