PERSBERICHT - 2003-05-30

'Hot Hotel deals' in heel Europa met kortingen vanaf 60 procent

Luxe vijfsterren hotel boeken als 'last minute'

Even een luxe vijfsterren hotel doen at the last minute? lastminute.com, de grootste online aanbieder van reizen, hotels, cadeaus en andere lastminute oplossingen blijft verrassen op het gebied van Travel en Lifestyle. Met de zwoele zomernachten in aantocht komt lastminute.com met de Hot Hotel Deals. Op gerenommeerde hotels in allerlei categorieën in heel Europa geeft lastminute.com hoge kortingen van 60 tot maar liefst 80% op overnachtingen.

Van Hotel Melía 5* in Barcelona, Le Plaza 5* in Brussel tot het Swissotel 5* in Basel. Overnachten in een luxe vier of vijfsterrenhotel wordt zo wel heel aantrekkelijk. Ideaal om je partner mee te verrassen, maar natuurlijk ook zeer geschikt voor zakenreizen.

Auctions
Naast de Hot Hotel Deals zijn er ook heel andere deals te sluiten via de website voor abonnees op de nieuwsbrief van lastminute.com. Wie klikt op Auctions kan net als op een veiling bieden op een scala aan producten gerelateerd aan Travel en Lifestyle. Hippe designer brillen, de beste golfclubs, een ticket naar Basel of een vakantie naar Barcelona voor twee personen, beginnend bij 2 euro.

Nieuwe zoekfunctie
Door de nieuwe zoekfunctie op de homepage zijn de producten en aanbiedingen van lastminute.com nog gemakkelijker te vinden en te boeken. Direct vanaf de openingspagina kan gezocht worden in vakanties, vluchten, hotels, entertainment, restaurants, cadeaus of veilingen. En of het nu gaat om een uitgebreide vakantie naar Barbados of een concert van Robbie Williams in de Amsterdam Arena, het kan gelijk online geboekt en betaald worden.

Noot voor de redactie (