Ingezonden persbericht

Het Interim Netwerk introduceert 'De beste Interim Database'

BARENDRECHT, 20030530 -- Een nauwkeurig en actueel bestand van interim managers met hun beschikbaarheid-data. Met daarbij een verkorte omschrijving over kennis, ervaring en expertise én directe toegang tot hun complete CV. Dat is hetgeen het Interim Netwerk biedt met 'De beste Interim Database'.

Tijdens zijn zoektocht over het internet constateerde oprichter en beheerder van het Interim Netwerk Sven Blaauw dat veel informatie over interim managers op de digitale snelweg gedateerd is. Gegevens worden ingevoerd via diverse sites en vervolgens (bijna) nooit bijgewerkt. Een hoge irritatiefactor is het gevolg en 'de beste match' wordt nog wel eens over het hoofd gezien. En daarmee schiet dit medium aan het oorspronkelijke doel voorbij en kan de betrouwbaarheid van deze informatiebron ter discussie komen te staan

Oorzaak is het vrijblijvende karakter van het grote aantal gratis websites. Pas als een opdracht is afgerond worden de gegevens vaak weer bijgewerkt. Tussentijds is hiervoor geen drijfveer aanwezig. De betaalde dienst die het Interim Netwerk nu levert biedt deze drive wel. Er ontstaat een belang. In combinatie met een actieve benadering vanuit de beheerder biedt 'De beste Interim Database' een nauwkeurig informatiebestand. Een belangrijke zekerheid wanneer er wordt gezocht naar een passende interim manager in een branche waar 'kordaat en slagvaardig handelen' van belang is.

Het Interim Netwerk is een (gratis) interactief platform primair bedoeld voor zelfstandige interim managers en intermediairs. Het merendeel van de inmiddels grote groep leden zijn specialisten op dit gebied. Het primaire doel is een kennisbank te zijn waarin informatie wordt uitgewisseld. Daarnaast benut het netwerk de mogelijkheden die het platform kan hebben bij het vinden van nieuwe opdrachten. Het biedt interactieve matching in interim management.

Met de introductie van het Partner Abonnement levert het Interim Netwerk een compleet dienstenpakket om interim managers sneller aan een volgende opdracht te helpen. Opname in 'De beste Interim Database' is hier een onderdeel van. Het bestand ondersteunt daarmee belanghebbenden bij hun vindtocht naar de beste match. Daarnaast biedt het abonnement o.a. ook de 'Opdrachten Update' (een nieuwsbrief met de actueelste interim opdrachten op het web) en CV-Control. Een keurmerk omtrent de inhoud van de CV.

De expertise die 'De beste Interim Database' biedt kan daarbij ook worden aangewend door intermediairs. Veel van deze tussenkomstbureaus houden elk een bestand bij van interim managers. Het nabellen en actueel houden kost veel tijd. Via de module 'beheerservice' wordt dit uitbesteed aan het Interim Netwerk. Voordeel is dat dan alle tijd kan worden geïnvesteerd in acquisitie en concrete directe contacten met de interim managers. Vanzelfsprekend worden deze gegevens opgenomen in een afgeschermd gedeelte van het bestand.

Meer informatie over het Interim Netwerk, het Partner Abonnement en 'De beste Interim Database' is te vinden via de website www.interim-netwerk.nl of door een e-mail te sturen naar mail@interim-netwerk.nl. Via de website kan ook direct worden ingeschreven voor het gratis lidmaatschap of het betaalde abonnement.