Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 30-05-2003 Persberichten district Land van Cuijk

HARDDRUGS INBESLAGGENOMEN LANGENBOOM

Van een 22 jarige jongen uit Molenbeersel is op 29 mei 2003 een flesje GHB (harddrug) inbeslaggenomen. De man was onwel geworden door het gebruik van deze harddrug. Hij kreeg een proces-verbaal . Van een 17 jarig meisje uit Oeffelt werd een geringe hoeveelheid cocaïne inbeslaggenomen. Ook zij kreeg een proces-verbaal. Een 34 jarige man uit Kinrooi (B) kreeg eveneens een proces-verbaal voor het in het bezit hebben van een geringe hoeveelheid GHB. Een 27 jarige man uit Mill kreeg een proces-verbaal ivm het in het bezit hebben van een geringe hoeveelheid cocaïne. Een 26 jarige man uit Uden kreeg een proces-verbaal omdat hij in het bezit was van twee XTC pillen, een geringe hoeveelheid cocaïne en enkele buisje GHB. Alle drugs zijn inbeslaggenomen. Allen waren ze aanwezig op een housefestival aan de Fazantenweg te Langenboom en zijn door de beveiliging aangehouden en aan de politie overgedragen.

RIJDEN ONDER INVLOED LANGENBOOM

Tegen een 19 jarige automobilist uit Zeeland is op 29 mei 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 19.20 uur op de Fazentenweg te Langenboom. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

VECHTERSBAZEN AANGEHOUDEN LANGENBOOM

Een 18, 19 en 20 jarige jongen uit Uden en een 24 jarige man uit Grave zijn op 29 mei 2003 omstreeks aangehouden ivm betrokkenheid bij kleine vechtpartijtjes bij een housefestival aan de Fazantenweg te Langenboom. Van de 19 jarige jongen is ook een boksbeugel inbeslaggenomen.