Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 30-05-2003 Persberichten diostrict AA & Dommel

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN BOXTEL

Een 29 jarige man uit Boxtel is op 29 mei 2003 omstreeks 21.40 uur aangehouden ivm mishandeling van een 27 jarige taxichauffeuse uit Boxtel. De man stapte op het Stationsplein te Boxtel in de taxi, waarop dat moment al een klant zat en toen de taxichauffeuse de man weer uit de auto wilde zetten, ontstond er een schermutseling, waarbij de vrouw licht letsel opliep aan haar arm. Na verhoor is de man weer invrijheid gesteld.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN SCHIJNDEL

Een 46 jarige man uit Udenhout is op 30 mei 2003, omstreeks 00.05 uur aangehouden ivm mishandeling van een 37 jarige vrouw uit Schijndel op de Karel Doormanstraat te Schijndel. De man is ingesloten. Eerder op de avond, rond 22.15 uur had de man ook al een 36 jarige vrouw uit Schijndel mishandeld op de Jan van Galenstraat te Schijndel.

RIJDEN ONDER INVLOED HELVOIRT

Tegen een 19 jarige bromfietser uit Haaren is op 30 mei 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 02.05 uur op de Molenstraat te Helvoirt. Tevens droeg de man geen helm en had geen bromfietscertificaat.

VERNIELINGEN BUS SINT OEDENRODE

Een groep onbekend gebleven supporters uit Veghel hebben op de Boskantseweg te Sint Oedenrode een BBA-bus vernield, alsmede kleding van de 37 jarige chauffeur. De chauffeur moest vanuit Eindhoven een groep supporters naar Sint Oedenrode brengen. In de bus zaten kennelijk ook supporters uit Veghel en toen ze in de gaten kregen dat de bus niet naar Veghel maar Sint Oedenrode ging, richtten ze vernielingen aan in de bus en rukte de chauffeur het overhemd van zijn lijf.