Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 30-05-2003
Persberichten van vrijdagmiddag 30 mei 2003 Ernest Zinsmeyer 06-22662875

Vrachtauto in brand
ANNEN Vrijdagmorgen ontstond op de N34 brand in een vrachtauto voor koeltransport. Nadat een controlelampje was gaan branden zette de 27-jarige chauffeur uit Emmen de wagen aan de kant. Even later sloegen de vlammen uit de cabine. De brandweer bluste de brand maar kon niet voorkomen dat de cabine volledig uitbrandde. Het verkeer is via de proefbaan ter hoogte van de schietbaan omgeleid.

Autos bekrast
HOOGEVEEN Donderdagnacht zijn drie autos bij een bedrijf aan de Schutstraat bekrast. Namens het autobedrijf deed een 34-jarige man aangifte bij de politie. Het schadebedrag ligt volgens hem op ongeveer 4000.

Autostoelen gestolen
ASSEN Op de parkeerplaats aan de Dusselheugte werd in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken in een personenauto van een 52-jarige man uit Assen. Uit de Renault Espace zijn vier grijs/blauwe autostoelen weggenomen en enkele cds. De dader is binnengekomen via de rechter achterdeur.

Inbraak in schuurtje
VALTERMOND Een 48-jarige man uit Valthermond deed vrijdagmorgen aangifte van inbraak in zijn schuurtje aan het Zuiderdiep. Uit de schuur zijn onder meer boormachines en een lasapparaat meegenomen. De dader is binnengekomen door de deur open te breken.