PERSBERICHT
30/05/2003

Karvan Cévitam Cranberry: een extra frisse dorstlesser!

Karvan Cévitam laat zich bij de ontwikkeling van lekkere nieuwe dorstlessende smaken vruchtensiroop inspireren door de natuur en de laatste smaaktrends. De nieuwste smaak Karvan Cévitam is de heerlijke frisse smaak Cranberry. Cranberries zijn zeer populair. Ze hebben een fris, zoetzure smaak en bevatten héél veel gezonde voedingsstoffen.

Lekker en dorstlessend
Iedereen wordt zich steeds meer bewust van het belang van voldoende drinken. Echter drinken moet vooral lekker zijn. Elementen als smaak, variatie, kwaliteit en doordrinkbaarheid spelen een hele grote rol. Karvan Cévitam past daar uitstekend bij met het veelzijdige smakenpalet aan vruchtensiropen. Naast Cranberry zijn er vijf andere smaken: bosvruchten, sinaasappel, cassis, framboos en aardbei. Alle vruchtensiropen van Karvan Cévitam drinken lekker door en zijn uitermate dorstlessend. Bovendien bevatten alle smaken vier verschillende vitamines: B3, B6, C en E. Dat maakt de vruchtensiropen van Karvan Cévitam niet alleen lekker, maar ook nog eens extra gezond.

Opvallend nieuwe verpakking
Karvan Cévitam komt niet alleen met een nieuwe smaak vruchtensiroop. Er is nog meer te melden! Alle vruchtensiropen hebben sinds kort namelijk een nieuwe verpakking. Op de opvallende verpakking staan de fruitsoort én verfrissend water afgebeeld. Dit ontwerp onderstreept de heerlijke einddrank die Karvan Cévitam biedt. Dankzij de opvallende uitstraling zijn de nieuwe verpakkingen nu nóg beter herkenbaar in het schap.

Verkrijgbaarheid
Karvan Cévitam Cranberry én de nieuwe verpakkingen zijn vanaf week 18 (eind april) verkrijgbaar bij de supermarkt. De adviesprijs voor een blik vruchtensiroop is EUR 2,69.

Karvan Cévitam is een merk van H.J. Heinz.