PERSBERICHT
30/05/2003

Karvan Cévitam Lessini Ice tea Perzik Granaatappel Een verrassende smaakcombinatie voor iedereen!

'Ice tea, ice tea en nog eens ice tea'. Zeker als de dagen lengen en het warmer wordt, drinken veel mensen graag een verkoelend glas ijsthee. Zowel op het terras als thuis. Voor al die doorgewinterde ijsthee-drinkers - en wie is dat tegenwoordig niet? - komt Karvan Cévitam met een verrassende, nieuwe smaakcombinatie: Lessini Ice tea Perzik Granaatappel. Samen met lekker fris water is deze ijsthee de perfecte dorstlesser.

Unieke ijstheesiroop
Karvan Cévitam Lessini Ice tea is een unieke vruchtenlimonadesiroop in het immens populaire, nog steeds groeiende ijsthee-segment. Daarom is het vanzelfsprekend dat Karvan Cévitam nu opnieuw een unieke smaak lanceert in deze categorie. Lessini Ice tea Perzik Granaatappel krijgt in het supermarktschap een prominente plaats naast de in 2002 met veel succes geïntroduceerde smaakvariant Citroen Passievrucht. Beide fruitige siropen bevatten écht thee-extract en zijn caloriearm.

Het Lessini-concept
Karvan Cévitam sluit met de introductie van de nieuwe smaak Lessini Ice tea uitstekend aan op de verrassende smaakcombinaties die aan de basis staan van het Lessini-concept. Naast Ice tea siropen bestaat dit assortiment uit vier zeer bijzondere smaken: Cactus Citroen, Mango Lemon Meloen, Framboos met een vleugje Cranberry en Aardbei met een vleugje Kiwi. Alle vruchtensiropen bevatten weinig suiker.

Verkrijgbaarheid
Lessini Ice tea Perzik Granaatappel is vanaf week 18 (eind april) verkrijgbaar bij verschillende supermarkten. De adviesprijs voor een fles is EUR 1,99.

Karvan Cévitam is een merk van H.J. Heinz.