PERSBERICHT
30/05/2003

Verfrissende en prikkelende zomercocktails met Crodino

Tijdens de zomermaanden onthult Crodino zijn veelzijdigheid. Het frisse en bitterzoete Italiaanse drankje smaakt verrassend lekker met veel ijs en een sinaasappelschijfje. Maar Crodino vormt ook de perfecte basis voor een alcoholvrije cocktail. Voor zwoele zomeravonden in de tuin, op het balkon of op een stadsterras. Er zijn veel Momento Crodino's te bedenken!

De perfecte Crodino
Crodino drink je het beste rechtstreeks uit de ijskast met zoveel mogelijk ijsblokjes en bij voorkeur geserveerd in een tumbler-glas. Voeg een schijfje sinaasappel toe om het helemaal compleet te maken.

Alcoholvrije cocktails
Deze zomer verschijnt het non-alcoholische bijtertje met verschillende spannende mixen. Tegelijk met de sterk groeiende strand- en lounge cultuur in Nederland ontwikkelt Crodino zich als een gewild bestanddeel voor de nieuwste non-alcoholische cocktails.

Italiaans temperament
Crodino is het eigenzinnige en alcoholvrije drankje uit Italië. Het is gemaakt van sprankelend bronwater, kruiden - onder andere vanille, koriander en kaneel - en vruchtenextracten van aardbei, limoen en sinaasappel. Crodino is een verfrisser maar geen frisdrank. Een bijtertje maar geen alcoholische drank.

In Italië is Crodino bijzonder populair. Italianen genieten de hele dag van het leven en vooral van eten en drinken. Zij drinken Crodino wanneer zij er zin in hebben en bij verschillende maaltijden. Bij een bord pasta of een pizza, tijdens de lunch, na het sporten, op het terras of tijdens een relaxte avond voor de TV.