Politie Zeeland



O-3690-2003 AUTO BESCHADIGD

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd in de Hoodpoortstraat in Zierikzee en personenauto beschadigd.
De auto werd rondom bekrast en de ruiten werden besmeurd met verf. De schade bedraagt enkele duizenden euro's.


O-3691-2003 VERNIELING AAN AUTO

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd in de Montgomerystraat in Goes een auto beschadigd.
Door onbekenden werd een kliko op de motorkap gelegd waardoor schade aan de lak ontstond. Het schadebedrag is onbekend.


Z-3692-2003 AANHOUDINGEN IN HULST

In de Poorterslaan in Hulst werden zaterdag om 05.30 uur drie inwoners van de gemeente Hulst van 19, 21 en 22 jaar aangehouden.
Zij werden, na een melding bij de politie van vernieling, aangetroffen met een gele verkeerszuil. De 19-jarige bekende de zuil van de sokkel te hebben gewrikt bij de Graauwse Poort. De zuil werd in beslag genomen en zal worden teruggegeven aan de gemeente.


W-3693-2003 AANHOUDINGEN BIJ INBRAAK

Op het terrein van gemeentewerken in de Vredehoflaan in Vlissingen werden zaterdag omstreeks 01.30 uur, na melding van een inbraak, twee personen aangehouden.
De toegang tot het kantoor was geforceerd en computerapparatuur stond al buiten. In de struiken werden, na inzet van de diensthond, twee 14-jarige Vlissingers aangehouden. Een van de twee liep hierbij een hondenbeet op en is bij de E.H.B.O. behandeld. Een derde verdachte, een 16-jarige Vlissinger werd een kwartier later in een woning in de Mesdaglaan aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.


W-3694-2003 AANHOUDING IN VLISSINGEN

In de tuin van een woning in de Adriaen van de Vennestraat in Vlissingen werd vrijdag om 22.35 uur een 36-jarige Vlissinger aangehouden.
De man stond, met een ijzeren staaf, in de tuin van de woning en weigerde deze na vordering hiertoe van de politie te verlaten. De oorzaak ligt in de relatiesfeer.

Z-3695-2003 AUTO IN BRAND
Vrijdag om 15.40 uur brak brand uit in een personenauto op de Oude Vaart in Terneuzen.
De auto was een dag daarvoor gebruikt voor joyriding door een 14-jarige Terneuzenaar. De auto was van een familielid van de jongen. Nadat de benzine op was werd de auto geparkeerd op de parkeerplaats. De volgende dag (vrijdag) is nog geprobeerd om de auto starten, toen dit niet lukte werd het voertuig de door de jongen en enkele bekenden weggeduwd van de parkeerplaats in de bosjes en daar achtergelaten. Later brak, door nog onbekende oorzaak, brand uit in het voertuig. De politie heeft de zaak in onderzoek.