Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 31-05-2003 Persberichten district Binnensticht, 13.20 uur

Tuinslang

DRIEBERGEN RIJSSENBURG Vrijdagmiddag 30 mei troffen bewoners aan de Oosterstaat omstreeks 17.40 uur een slang aan tussen de coniferen in hun tuin. Het bleek te gaan om een circa 1 meter lange wurgslang. De politie heeft de slang meegenomen en overgedragen aan de dierenambulance.

Motorrijder onderuit

ZEIST Vrijdagmiddag 30 mei ging een 32-jarige motorrijder uit Driebergen Rijssenburg onderuit op de rijksweg A28. Tussen Zeist en Amersfoort hield de man zijn motor niet onder controle en belandde, nadat hij een koprol maakte, in de berm. De man klaagde over pijn in zijn schouder en is voor onderzoek naar het Diaconessenhuis in Zeist gebracht. De Regionale Verkeersdienst van de Politie Regio Utrecht zal de motor technisch onderzoeken om te bepalen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Onder invloed

SOEST In de nacht van vrijdag op zaterdag 31 mei hield de politie op de Albert Cuyplaan omstreeks 01.45 uur een 20-jarige vrouw aan. Het bleek dat de Soestse onder invloed van drank reed. Een ademanalyse wees uit dat zij 365 ug/l blies. Zij moet zich daarvoor voor de rechter verantwoorden.

Uit de hand gelopen grap

ZEIST - In een horecagelegenheid aan de Rozenstraat brak vrijdagavond 30 mei om 23.20 uur een vechtpartij uit. Een aantal vrouwen had bij wijze van grap een stinkbommetje op het terras laten ontploffen en begaf zich later tussen een aantal geparkeerde autos. Niet iedereen kon de grap waarderen en daarom ontstond er tussen verschillende personen een woordenwisseling die uitmondde in krabben, slaan en elkaar aan de haren trekken. De verschillende partijen beraden zich nog op het doen van aangifte.