Politie Zeeland



Z-3696-2003 AUTORUIT VERNIELD

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd in de Grenulaan in Terneuzen een autoruit vernield. Het schadebedrag is onbekend.


O-3697-2003 SURFPLANK GESTOLEN

Op een camping aan de Hogezoom in Renesse werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een surfplank gestolen. De waarde is onbekend.


O-3698-2003 DIEFSTAL UIT AUTO'S IN BRUINISSE

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden op de Hageweg enkele personenauto's opengebroken.
Uit een auto werd een handbediening van een garagedeur met onbekende waarde gestolen en uit een andere auto verdwenen visgerei, een navigatiesysteen en een cd-wisselaar met een totale waarde van vele duizenden euro's. Uit een derde auto werd het navigatiesysteem met een waarde van enkele duizenden euro's gestolen. Uit de vierde auto werden enkele speciale velgschroeven gestolen. De waarde is onbekend.
Ook op de Molenweg werd in dezelfde nacht een personenauto opengebroken.
Hieruit werd kleding met onbekende waarde weggenomen.
Een poging om ook een andere auto open te breken mislukte.


W-3699-2003 VLISSINGER BEROOFD VAN PORTEMONNEE

Zaterdag tussen 00.15 en 00.30 uur werd een 59-jarige Vlissinger in de Brouwenaarstraat in zijn woonplaats beroofd van zijn portemonnee.
Hij kreeg van zijn belager enkele stompen en daarna werd de portemonnee uit zijn broekzak weggenomen. Daarna werd hij op de straat gegooid. In de portemonnee zaten persoonlijke papieren.




O-3700-2003 PORTEMONNEE GESTOLEN

In een horecagelegenheid aan de Grote Markt in Goes werd zaterdag tussen 11.15 en 11.30 uur de portemonnee van een bezoekster gestolen.
De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's, lag een ogenblik onbeheerd in de toiletruimte.


O-3701-2003 AANRIJDING CAMPERS IN RENESSE

In Laone in Renesse vond zaterdag om 12.04 uur een aanrijding plaats.
Een 44-jarige automobilist uit Leverkusen reed over de rijbaan van Laone, in de richting van de Lange Reke. Uit tegenovergestelde richting kwam een 38-jarige bestuurder uit Vlijmen. De campers kwamen met de spiegels tegen elkaar, die door de aanrijding beschadigd raakten.


Z-3702-2003 AANRIJDING IN IJZENDIJKE

Op de N61 bij IJzendijke vond zaterdag om 12.55 uur een aanrijding plaats.
Een 30-jarige automobilist uit Grevenbroich (D) reed over de N61 en kreeg bij de kruising met de Zevenhofstedestraat geen voorrang van een 45-jarige bestuurster uit Sint Margriete (B). Bij de aanrijding raakten beide voertuigen beschadigd.





Politie Zeeland