Ingezonden persbericht


Rotterdam, maandag 5 mei 2003

PERSBERICHT
TRC development op airfair 2003 in lelystad airport (ehle)

TRC Development neemt deel aan de internationale luchtvaartvakbeurs AIRFAIR 2003 op Lelystad Airport (EHLE) op zaterdag 31 mei 2003. AIRFAIR 2003 wordt georganiseerd door het Nederlands-Belgische blad op luchtvaart gebied Piloot & Vliegtuig. De AIRFAIR moet vliegers en andere geonteresseerden met de (tweedehands) general aviation luchtvaartmarkt en verwante opleidingen, bedrijven en diensten in contact brengen. De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

TRC Development b.v. demonstreert op AIRFAIR 2003 de nieuwste Flight Simulator uit The Real Cockpit lijn: de TRC 472 ATD! Dit zeer realistische Flight Training Device wordt kompleet geleverd met yoke, throttle, mixture, radio stack, trimwiel, contact- en startslot, digitale klok, alle noodzakelijke schakelaars en circuit breakers. Er is geen verschil in uitvoering tussen het originele panel voor een Cessna Skyhawk 172, met uitzondering van de positie van het trimwiel en de brandstoftoevoerschakelaar. Alle andere instrumenten bevinden zich in exact dezelfde positie en men kan bijna niet het verschil zien tussen het echte originele vliegtuig en de TRC 472.

Over AIRFAIR 2003
De Piloot & Vliegtuig AIRFAIR 2003 biedt de mogelijkheid om General Aviation-, microlight- en VLA vliegtuigen te bekijken en te kopen, contacten te leggen met vliegscholen en luchtvaartorganisaties en kennis te maken met nieuwe luchtvaartproducten (headsets, gps, simulators etc.) en diensten. De AIRFAIR is in Nederland een unieke gelegenheid voor iedereen die actief is in de kleine luchtvaart is om elkaar te ontmoeten. De stands staan opgesteld in de Pionier Hangaar aan de Maraboeweg op Lelystad Airport. Naast TRC Development b.v. zijn onder andere aanwezig: de Hogeschool In Holland, opleiding Luchtvaarttechnologie, de KLM Flight Academy, Luchtvaartbedrijf Ben-Air bv en Wings over Holland Lelystad. De toegangsprijs voor de Piloot & Vliegtuig AIRFAIR 2003 is 2,50 Euro. In deze prijs is parkeren tegenover de Pionier Hangar inbegrepen. Voor meer informatie;
http://www.pilootenvliegtuig.nl/airfair2003/index2.html

Over TRC Development b.v.
TRC Development b.v. ontwerpt en fabriceert realistische Flight Training Devices met getrouwe replicas van originele instrumenten. De eerste producten in een lijn van ATDs, FTDs en Full Flight Simulators zijn gebaseerd op de Cessna 172 Skyhawk, s werelds populairste iinmotorige toestel. TRC Development b.v. is opgericht in 1999 met financiering van private investeerders en is gevestigd op Rotterdam Airport. TRCs producten worden wereldwijd verkocht via distributeurs en plaatselijke vertegenwoordigers. TRC sloot recentelijk een overeenkomst met de faculteit Aerospace Development van de Technische Universiteit Delft (TUD), bekend om zijn vluchtdynamische modellen. Deze samenwerking stelt TRC in staat om full flight simulators met superieure flight dynamics te produceren. Voor meer informatie over TRC Development b.v.; http://www.therealcockpit.com Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Public Relations Officer Mijke Niks, tel 010 4390200, fax 010 4390210 of e-mail mijke.niks@therealcockpit.com

Voor beeldmateriaal van The Real Cockpit producten, zie: http://www.therealcockpit.com/pressim.php
De naam Cessna is het handelsmerk van hun respectievelijke eigenaar.

Als u van onze persmailinglijst verwijderd wilt worden, stuur dan een e-mail met als subject "unsubscribe" naar press@therealcockpit.com.

TRC Development b.v.
Postbus 12004
3004 GA ROTTERDAM AIRPORT
Telefoon: 010 439 02 00
Fax: 010 439 02 10