ADO Den Haag

PERSMEDEDELING
Den Haag, donderdag 17 april 2003

T.a.v. de sportredactie

Zaterdag huldigingsfeest ADO Den Haag na afloop wedstrijd tegen HFC Haarlem

Zaterdag 31 mei a.s. speelt ADO Den Haag, kampioen van de Gouden Gids Divisie, de laatste wedstrijd van het seizoen. Direct na de wedstrijd zal een groot huldigingsfeest plaatsvinden. Doordat sprake is van gewijzigde omstandigheden, zal dit feest in het Zuiderparkstadion worden gehouden, en niet zoals eerder werd aangekondigd op een van de speelweides van het Zuiderpark.

De wedstrijd tegen HFC Haarlem begint om 16.00 uur. Vervolgens zal er om 18.00 uur, direct na de wedstrijd, op een podium achter het doel op de Oost-tribune een aantal activiteiten plaatsvinden. Het programma wordt muzikaal ondersteund door de band 'The Raspers' uit Voorburg. Daarnaast zal een aantal bekende Haagse zangers optreden, waaronder Sjors en Co, Gebroeders de Gier en Raymon Kos. Ook zal er afscheid worden genomen van enkele spelers, en wordt uiteraard het kampioenselftal in het zonnetje gezet. De presentatie is in handen van Jacques Bral en Jeffrey Huf.

Ook ADO KIDS is aanwezig bij de festiviteiten. Op de parkeerplaats rechts naast de ingang van de ingang van de businessclub wordt een partytent geplaatst waar nieuwe leden zich kunnen inschrijven. Verder is er een aantal attracties aanwezig, waaronder een draaimolen en een kindertreintje. Tenslotte kunnen kinderen geschminkt worden, op de foto met mascotte Storky en kunnen zij hun felicitaties aan de club op een kaartje aan een ballon schrijven. De ballonnen worden vervolgens om 18.00 uur in het stadion opgelaten.

Voor de wedstrijd kunnen supporters in het bezit van een ADO Den Haag Club Card toegangskaarten kopen via de verkooppunten van Ticketbox. Omdat ADO Den Haag alle voetballiefhebbers die de kampioen wensen te feliciteren daartoe in de gelegenheid wil stellen, worden direct na de wedstrijd de poorten van het stadion geopend voor iedereen die het gratis huldigingsfeest wil bijwonen. Het programma eindigt om 20.00 uur.



ADO Den Haag