Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-06-2003 Persberichten district Rijn & Venen, 09.15 uur

Scooter te water

WOERDEN- Maandagmiddag vond een aanrijding plaats, waardoor een scooter te water raakte. Omstreeks 16.10 uur reed een 45-jarige scooterrijder uit Harmelen over de Breeveld, komende uit de richting van de Steinhagense weg. Hij naderde een flauwe onoverzichtelijke bocht richting een bruggetje. Doordat hij niet zoveel mogelijk recht hield ontstond een aanrijding met een tegemoetkomende vrachtauto.

In een poging van de 65-jarige vrachtwagenchauffeur uit Woerden om een aanrijding te voorkomen reed hij tegen de brugleuning aan. De scooterrijder raakte te water, liep een gebroken arm op en is vervoerd naar het ziekenhuis.

Rijden onder invloed

MONTFOORT- Maandagavond werd een man aangehouden voor rijden onder invloed. Een 27-jarige automobilist uit Montfoort werd omstreeks 21.35 uur aangehouden op de Irenestraat.

Agenten zagen de man rijden en besloten hem te controleren. Onderzoek wees uit dat hij alcohol had gedronken. De man werd aangehouden en voor een ademanalyse overgebracht naar het bureau. Hier bleek dat hij 440 ug/l in zijn lichaam had. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.