Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-06-2003 Persberichten district Lekstroom, 09.30 uur

Aanrijding bromfiets-auto

HOUTEN- Maandag vond op de Odijkseweg een aanrijding plaats. Een 66-jarige automobiliste uit Houten reed omstreeks 12.30 uur uit een uitrit de Odijkseweg op. Ze verleende hierbij geen voorrang aan een voor haar van links komende 17-jarige bromfietser uit Werkhoven. Hierdoor ontstond een aanrijding. De bromfiets raakte zwaar beschadigd en de bestuurder liep diverse schaafwonden op.

Ongewenste winkeldief

NIEUWEGEIN- Maandag werd een vrouw aangehouden na een winkeldiefstal. Omstreeks 15.00 uur werd een 19-jarige vrouw aangehouden in een winkel aan de Passage. Ze wilde de winkel verlaten zonder enkele cosmeticagoederen af te rekenen en winkelpersoneel zag dit. De vrouw werd staande gehouden en overgedragen aan de politie.

Op het bureau bleek dat de vrouw vermoedelijk illegaal was. Na contact gehad te hebben met de vreemdelingendienst bleek dat ze ongewenst vreemdelinge is. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt, waarna ze wordt teruggestuurd naar haar land van herkomst.

Bedreiging

HOUTEN- In de nacht van maandag op dinsdag is een man aangehouden voor bedreiging. Een man en een vrouw waren thuis in hun flatje toen ze last kregen van stank. Deze was afkomstig van de onderbuurman die aan het koken was. De 26-jarige bewoner liep naar beneden om te vragen aan de onderbuurman of hij het raam dicht wilde doen.

Daar kregen de mannen ruzie met elkaar, waarna de 48-jarige onderbuurman een mes pakte. Hij begon met het mes te zwaaien en uitte bedreigingen. De bovenbuurman kon wegkomen en belde de politie. De onderbuurman is meegenomen naar het bureau voor verhoor.