Gemeente Dongen


Mgr. Nolenslaan nog voor de bouwvakvakantie gereed 28/5/2003 13:20 Ad van Beek legt laatste hand aan asfalt Mgr. Nolenslaan Op dinsdag 3 juni a.s. om 15.00 uur brengt wethouder Ad van Beek de laatste asfaltlaag in de Mgr. Nolenslaan aan met de asfalteermachine. Hiermee is de reconstructie van de straat aan de laatste fase toe, die onder anderen bestaat uit het aanleggen van de infrastructuur: de trottoirs, de coating voor het fietspad en de parkeerplaatsen.

Tot slot wordt de aansluiting van de Mgr. Nolenslaan op de Min. Goselingenlaan uitgevoerd. Deze bestaat uit klinkers. Als het weer goed blijft, is de straat naar verwachting vóór de geplande datum (eind juli) gereed. Op het groen moeten de bewoners nog even wachten: in het najaar gaat de gemeente aan de slag met de nieuwe aanplant.

We hebben steeds als uitgangspunt genomen dat de woningen zoveel mogelijk voor de bewoners bereikbaar moesten blijven. Ik denk dat we daar goed in geslaagd zijn. Het werk is tot nu toe zeer voorspoedig verlopen. Toch zullen de bewoners blij zijn als de overlast voorbij is. Nu is het einde in zicht. Ik verheug me op het nieuwe aanzicht van de Mgr. Nolenslaan, vooral als het nieuwe groen is aangeplant!, aldus Ad van Beek