Gemeente Zwolle

Informatie- en inspraakavond 3 juni 2003

Op 20 mei 2003 is de Ontwerp-Ontwikkelingsvisie Buurtschap IJsselzone Zwolle in het college van burgemeester en wethouders behandeld en vrijgegeven voor inspraak. Dit geldt ook voor de concept beheersvisie voor het park Engelse Werk/Spoolderbos. Daarnaast hebben Gedeputeerde Staten van Overijssel, eveneens op 20 mei, de Startnotitie richtlijnen Milieueffectrapportage waterwinning Engelse Werk in procedure gebracht.

In verband hiermee wordt op 3 juni 2003 een informatiebijeenkomst gehouden over deze drie onderwerpen, waarvoor wij u van harte uit nodigen:

. .
...Plaats: Zalencentrum De Bierton,
...Tijd: Schellerbergweg 27 te Zwolle
... 19.00 uur ontvangst met koffie
.. en thee;

.

Agenda:

19.00 uur ontvangst met koffie en thee;
19.15 uur presentatie ontwikkelingsvisie Buurtschap 19.45 uur presentatie Startnotitie m.e.r. gedeeltelijke verplaatsing drinkwaterwinning Engelse Werk
20.15 uur gelegenheid voor vragen en opmerkingen
20.45 ? 21.15 uur pauze
21.15 uur presentatie beheersvisie Engelse Werk
21.45 uur gelegenheid voor vragen en opmerkingen
± 22.00 uur einde vergadering en gelegenheid voor napraten onder het genot van een drankje dat u wordt aangeboden.
Diegenen die alleen geïnteresseerd zijn in het laatste onderwerp zijn ook welkom vanaf 21.00 uur.

De inspraakperiode loopt voor alle drie de onderwerpen van 27 mei tot 24 juni 2003.

Inspraakreacties over de Ontwerp-Ontwikkelingsvisie Buurtschap en de concept beheersvisie Engelse Werk - Spoolderbos kunnen worden gezonden aan: College van Burgemeester en Wethouders Zwolle Postbus 10007
8000 GA Zwolle
Voor meer informatie over beide visies kunt u ook contact opnemen met de heer R. Baarslag telefoon (038) 498 27 06. In de zomerperiode zullen de inspraakreacties worden verwerkt tot inspraaknota's en daarna zullen deze visies worden vastgesteld door het gemeentebestuur.

Inspraak milieueffectrapportage gedeeltelijke verplaatsing drinkwaterwinning Engelse Werk te Zwolle.
Een ieder kan gedurende de periode van ter inzage legging "opmerkingen" maken over de gewenste inhoud van de te geven richtlijnen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling geschieden. Degene die zijn opmerkingen schriftelijk wil inbrengen, kan deze richten aan:
Gedeputeerde Staten van Overijssel,
Postbus 10078,
8000 GB Zwolle.

Op donderdag 19 juni om 14.00 uur wordt over de startnotitie in het provinciehuis te Zwolle door Gedeputeerde Staten een openbare hoorzitting gehouden. Tijdens deze hoorzitting kunnen mondeling opmerkingen ten behoeve van de richtlijnen worden gemaakt.
Voor informatie over de procedure voor de milieueffectrapportage kunt u contact opnemen met de heer B.M. Groenhof of de heer A.W.J.M. Nass van de eenheid Water en Bodem van de provincie Overijssel, telefoonnummers (038) 425 15 31 en 425 15 27.

Als u niet op de informatiebijeenkomsten aanwezig kunt zijn , kunt u zich op de hoogte stellen door een bezoek te brengen aan het gemeentelijk informatie centrum in het stadhuis (voormalige gemeentewinkel). Verder verwijzen wij u naar de website www.buurtschapzwolle.nl . Wij hopen u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd.


---