Waterschap Vallei & Eem

Inwoners Hoevelaken hebben verkeerd stempakket ontvangen

Waterschap verstuurt volgende week nieuw stempakket

Afgelopen week hebben alle stemgerechtigden van Waterschap Vallei & Eem een stempakket ontvangen in verband met de
waterschapsverkiezingen. Voor het aanschrijven van de stemgerechtigden maakt het waterschap gebruik gemaakt van verschillende adressenbestanden. Bij de verwerking van deze bestanden is voor de kern Hoevelaken iets fout gegaan.

Het waterschap kent drie kieskringen. De kern Hoevelaken valt in kieskring 2. Toch hebben burgers categorie Ingezetenen - in de kern Hoevelaken een stembiljet en een kandidatenboekje ontvangen voor kieskring 1. Alle kiezers in de kern Hoevelaken krijgen begin volgende week een nieuw en juist stempakket toegestuurd.

De stembiljetten die vanuit Hoevelaken al zijn ingezonden voor kieskring 1, worden bij de automatische verwerking buiten beschouwing gelaten en tellen niet mee. De waterschapsverkiezingen lopen tot 12 juni. De verkiezingen zijn schriftelijk. Meer informatie over de verkiezingen is te vinden op: www.waterschapsverkiezingen.nl . Met vragen kan men ook terecht bij de gratis verkiezingstelefoon 0800 9988776.

Persbericht d.d. 23-5-2003 ( 2003/16 )

Actuele informatie over besluiten en werkzaamheden van het waterschap brengen we o.a. in de vorm van persberichten naar buiten. Voor meer informatie kunt u bellen met onze persvoorlichters op telefoonnummer 033 - 43 46 329 (of 328).