Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
bgg via 0900-8844



P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)
3 juni 2003



Putten - Auto in de sloot

Op 2 juni reed een 38 jarige vrouw uit Putten met haar auto over de Meskampersteeg komende vanuit de richting Donkersteeg. Ineens zag zij links vanuit een inrit een tractor aankomen met daarin een 25 jarige man uit Putten. De vrouw schrok hier van waardoor ze iets teveel naar rechts stuurde en daardoor in een sloot gleed. De auto is afgesleept.


Putten - Diefstal uit bedrijf

Op 3juni om 01:49 uur kwam er een melding binnen dat er was ingebroken bij een bedrijf aan de Nijverheidsweg in Putten. Alle deuren waren met grof geweld opengetrapt. Weggenomen is een nog onbekend geldbedrag. De politie stelt een onderzoek in.


Nunspeet - Verkeers ongeval

Op 2 juni kwam een 15 jarig meisje ten val met haar race fiets. Het meisje fietste op de Waterweg in Nunspeet, en wilde een sprint inzetten toen haar voet uit de toeclip gleed, hierdoor kwam ze ten val. Het meisje is met de ambulance naar het St. Jansdal gebracht ze had een blauwe knie en een schaafwond aan haar hoofd.


Wezep- Diefstal uit auto

In de nacht van 31 mei op 1 juni is er een diefstal uit een auto gepleegd die stond geparkeerd aan de Schapendrift in Wezep. De daders hadden een slot geforceerd en vervolgens zijn er een radio/cd- speler, een mobiele telefoon en een paar cd's weggenomen.


Doornspijk- Snelheidscontrole

Op maandag 2 juni is er een snelheidscontrole aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep gehouden. In totaal zijn er 788 passanten gemeten. Hiervan waren er 9 in overtreding door de maximaal toegestane snelheid van 80 km/per uur te overschrijden. De hoogst gemeten snelheid was 122 km/per uur.


Ermelo- Verkeersongeval materieel doorrijden

Op maandag 2 juni deed een 38- jarige vrouw uit Ermelo aangifte van een aanrijding aan haar geparkeerde auto, de dader heeft zich niet gemeld. De auto van de 38- jarige vrouw stond geparkeerd aan de Hanengewei in Ermelo. De linkervoorkant is ingedeukt. Getuigen die iets van dit voorval hebben gezien wordt verzocht contact op te nemen de politie van Ermelo. Tel: 0900- 88






038-375 10 50 ---- --