AutoRai

3-6-2003

Stijlvol huren bij A.R.M. Autoleasing

Met de introductie van de Jaguar X-TYPE in 2001 bracht Jaguar stijl, luxe en de dynamiek van een roemrijke racehistorie binnen het bereik van veel automobilisten.

Particulieren, bezitters van een lease-auto en ook mensen die af en toe een auto willen huren tonen dan ook een groeiende belangstelling voor de compacte Jaguar X-TYPE. Daarom werd onlangs de huurvloot van A.R.M. Autoleasing uitgebreid met Jaguars X-TYPE 2 liter V6 Business Edition.

De keuze voor een Jaguar X-TYPE was snel gemaakt. Door hun aantrekkelijke prijsstelling, hoge kwaliteit en lange garantie kunnen wij de autos tegen een zeer scherp maandtarief aanbieden. Het merk Jaguar associeer je met comfort en stijl, het is een auto die emoties losmaakt. Er zijn nu ook volop rationele argumenten om voor een Jaguar te kiezen. En daarom hebben wij het huren van een X-TYPE bereikbaar kunnen maken voor een groter publiek, aldus Eric van Vliet, algemeen directeur van A.R.M. Autoleasing. De tweede handtekening onder de overeenkomst tussen A.R.M. Autoleasing en Jaguar Nederland werd gezet door Piet Aanraad, algemeen directeur van Jaguar Nederland C.V.

X-TYPE 2.0 V6 Business Edition
Dat de X-TYPEs geliefd zullen zijn bij de klanten van A.R.M. Autoleasing, staat buiten kijf. De compleet uitgeruste, begerenswaardige X-TYPEs bieden in Business Edition-uitvoering een onweerstaanbare combinatie van een scherpe prijs en een mooie uitrusting. Inclusief zij-airbags en airbaggordijnen, airconditioning, een groot aantal comfort- en veiligheidsverhogende zaken en een uitstekend Jaguar Sound System. Onder de motorkap een krachtige maar zuinige 2 liter V6 die met een vermogen van 117 kW/157 DIN-pk presteert zoals dat van een Jaguar wordt verwacht.

Wie na de huurperiode de Jaguar X-TYPE 2 liter V6 Business Edition maar niet uit zijn hoofd kan zetten, zal het prettig vinden om te weten dat hij er al is vanaf 33.500,-- en een al even scherp maandelijks leasetarief kent.