Programmabureau Advies Overheid.nl

Chat met burgemeester gemeente Dongen over digitale dienstverlening

Op dinsdag 3 juni a.s. is digitale dienstverlening het onderwerp van de wekelijkse chat met burgemeester Hans van Brummen. Op diezelfde dag organiseert de provincie Noord-Brabant een afkijksymposium voor gemeenten met goede voorbeelden van digitale dienstverlening. .

Tijdens een plenaire zitting van het symposium in de Universiteit van Tilburg zal burgemeester Van Brummen in discussie gaan met de deelnemers aan het symposium. De chat begint om 16.30 uur, het gedeelte met de deelnemers van het afkijksymposium omstreeks 16.50 uur.

'Ik heb bij de introductie van chatten in Dongen al gezegd dat ik geen mogelijkheid onbenut wil laten om met Dongenaren van gedachten te wisselen. Deze digitale mogelijkheid is in ieder geval voor iedereen gemakkelijk toegankelijk, maar ontslaat een bestuurder niet van de verplichting ook andere, traditionele wegen te bewandelen. Ik ben benieuwd naar de ervaringen van andere gemeenten, overheidsorganisaties en natuurlijk bestuurders. Is het misschien zo dat de gebruikte energie voor digitale dienstverlening soms ten koste gaat van de kwaliteit van andere manieren om onze burgers te bereiken of is het juist een welkome aanvulling op bestaande kanalen', aldus burgemeester Van Brummen.
(Bericht gemeente Dongen)

www.ictu.nl