Ingezonden persbericht

Brocade leidt SAN Fibre Channel Switching-markt volgens Gartner

Leiderspositie gebaseerd op visie en prestaties

Reading, UK, 3 juni 2003 - Gartner wijst Brocade aan als leider in het kwadrant voor leveranciers van SAN-switches in haar Magic Quadrant-rapport SAN Fibre Channel Switches van mei 2003. Deze positionering is gebaseerd op de Gartner-criteria voor marktprestaties, visie en het vermogen om deze ook om te zetten in concrete resultaten. Brocade heeft voor het tweede jaar op rij de hoogste positie binnen dit gerenommeerde kwadrant bereikt.

Volgens het Gartner-rapport 'Storage Network Infrastructure: Fibre Channel SAN Component Market Share' was Brocade in 2002, evenals het jaar daarvoor, ook marktleider op het gebied van SAN-infrastructuren. Bovendien slaagde Brocade erin om haar aandeel in de markt voor SAN switching - inclusief Fibre Channel directors, core fabric switches en fabric switches - uit te breiden tot 59%.

"Deze rapporten onderstrepen ons streven om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met kosteneffectieve oplossingen die een snelle ROI realiseren. Niet alleen vereenvoudigen onze oplossingen storage-beheer, ook eerdere investeringen worden optimaal benut", zegt Michael Klayko, Vice-President Worldwide Marketing and Support van Brocade. "Met dit rapport bevestigt Gartner onze groei op het vlak van storage networking."

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCD) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de Total Cost of Ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.