Ingezonden persbericht

Avaya multivantage(TM) communications applications vergroten aanpassingsvermogen van bedrijven

Vernieuwde IP-telefoniesoftware biedt verbeterde schaalbaarheid, media-encryptie en spraakopties

TER PUBLICATIE: 3 juni 2003

NIEUWEGEIN - Avaya, leverancier van communicatienetwerken en -diensten voor de zakelijke markt, introduceert een nieuwe reeks op IP-technologie gebaseerde softwareoplossingen, die de telefonie-, contact center-, messaging- en unified communication-applicaties van Avaya samenbrengt. De geïntegreerde reeks - Avaya MultiVantage(tm) Communications Applications - omvat onder andere de nieuwe versie van de IP-telefoniesoftware Avaya Communication Manager. Met deze nieuwe oplossingen hebben bedrijven toegang tot één enkel portfolio van op standaarden gebaseerde applicaties die de krachtige Avaya IP-telefonieoplossingen toegankelijk maken voor een scala van bedrijfsactiviteiten en medewerkers.
---
Avaya MultiVantage Communications Applications maakt het mogelijk een reeks innovatieve communicatiemogelijkheden in te zetten en te beheren. Bedrijven kunnen hierdoor snel reageren op continu veranderende bedrijfseisen, zoals de toegenomen mobiliteit van medewerkers, verbeteringen van de klantenservice en de behoefte van medewerkers om vanaf elke gewenste locatie toegang te krijgen tot alle functionaliteit. Met de Avaya-applicaties kunnen bedrijven tegemoetkomen aan deze eisen en beschikken ze over een kosteneffectieve IP-omgeving.
---
"Effectief communicatiebeheer is essentieel voor zowel klantbehoud als het werven van nieuwe klanten", zegt Terry Wright, Principal Analyst bij onderzoeksbureau Gartner. "Door de kennis en ervaring die binnen gespecialiseerde contact centers is opgedaan, breed beschikbaar te stellen, kunnen bedrijven hun slagvaardigheid aanzienlijk verbeteren."
---
Avaya Communication Manager
Avaya Communication Manager is gebaseerd op de bewezen call-processing-mogelijkheden van Avaya, die organisaties dynamische functionaliteit en een effectief beheer van telefonie bieden. De software biedt ruim 700 mogelijkheden, inclusief verbeteringen op het gebied van netwerkbeheertools, krachtige beveiliging voor IP-spraaknetwerken en grotere schaalbaarheid. De standaard media-encryptie zet spraakcommunicatie om in onbegrijpelijke taal, zodat deze niet kan worden afgeluisterd. De verbeterde schaalbaarheid zorgt ervoor dat een groter aantal gedistribueerde locaties met één centraal systeem kan worden ondersteund. Dit verlaagt de Total Cost of Ownership (TCO) en vereenvoudigt het beheer.

"Bedrijven moeten tegenwoordig meer doen met minder. Ze moeten hun productiviteit vergroten op basis van krachtige, veilige en kosteneffectieve communicatieapplicaties", zegt Patrick Lelorieux, EMEA President van Avaya. "Avaya baseert haar software, systemen en diensten op een reeks krachtige IP-applicaties die de belangrijkste functies ondersteunen en betere bedrijfsresultaten mogelijk maken."

Veranderende communicatie-eisen
Avaya MultiVantage Communications Applications biedt bedrijven de flexibiliteit om succesvol in te spelen op veranderende klant- en medewerkersbehoeften, kostenkwesties en technologische vernieuwingen. Naast Avaya Communication Manager omvatten de Avaya MultiVantage Communications Applications andere applicaties die innovatieve communicatie mogelijk maken: onder andere Avaya Unified Communication Center, Avaya Customer Interaction Suite en Avaya Modular Messaging. Deze laatste oplossing biedt een modulaire architectuur waarmee bedrijven IP-voice-messaging in het gehele bedrijf kunnen inzetten.

Beschikbaarheid
De Avaya MultiVantage Communications Applications zijn in Nederland verkrijgbaar via Newtel Essence, Imtech, CSS Telecom, Telespectrum, TSV en A&T Communications. De oplossingen worden ondersteund door een uitgebreide reeks consultancy-, beveiligings-, onderhouds- en remote netwerkbeheerdiensten. Het Avaya Global Services-team is het centrale aanspreekpunt voor planning, inzet en onderhoud van geconvergeerde netwerken. Avaya Global Services biedt expertise en tools waarmee bedrijven vol vertrouwen nieuwe technologieën kunnen integreren.

# # #

Avaya
Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder 90% van de Fortune® 500. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftwareapplicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht achter convergentie van spraak- en data-applicaties op IT-netwerken. Bedrijven van alle mogelijke omvang kunnen hun bestaande of nieuwe netwerken optimaal inzetten, hun productiviteit verbeteren en hun onderscheidend vermogen versterken.