Dienstenbond CNV

Akkoord sociaal plan Wegener

03-06-2003

Wegener en CNV Media hebben een principe-akkoord gesoten over een sociaal plan. Enkele weken geleden was al een akkoord op hoofdlijnen bereikt. Wij denken dat het sociaal plan Wegener Krantenbedrijven een inhoudelijk goed plan is en leggen het met een positief stemadvies aan u voor.

Op maandag 26 mei 2003 moesten de hoofdlijnen waar eerder overeenstemming over was bereikt verwerkt worden in een tekst. Daarnaast moesten er afspraken worden gemaakt om deze hoofdlijnen aan te vullen. De tekst is nu klaar en CNV Media is dan ook zover om het sociaal plan Wegener Krantenbedrijven ter stemming aan u voor te leggen. De tekst van het akkoord wordt op korte termijn door Wegener verspreid.

Informatiebijeenkomsten
In de komende periode zullen CNV Media en de andere vakorganisaties in verschillende Wegener-vestigingen in het land informatiebijeenkomsten houden om de inhoud van het sociaal plan aan u toe te lichten en vragen te beantwoorden. Los van deze bijeenkomsten kunt u tot uiterlijk 20 juni 2003 aan ons laten weten of u instemt met het akkoord. Dat kan door een e-mail te sturen naar apeldoorn@cnvdibo.nl waarin u uw lidnummer, naam, adres, postcode, woonplaats, telefoon, e-mailadres en functie vermeldt. Geef aan of u instemt met het principe-akkoord of juist niet. Indien niet, wilt u dan ook uw motivatie daarbij aangeven?
Eventuele vragen en andere opmerkingen zijn ook van harte welkom.Pas nadat de leden van de vakorganisaties hebben ingestemd met het akkoord is er sprake van een sociaal plan.

Planning
De informatiebijeenkomsten zullen op de volgende plaatsen en tijdstippen worden gehouden binnen de Wegener vestigingen: Rotterdam, dinsdag 10 juni, 9.00 uur, Pr. Hendrikkade 16 a Breda, dinsdag 10 juni, 14.00 uur, Spinveld 55
Houten, woensdag 11 juni, 9.00 uur, Essenkade 2-4 Apeldoorn, donderdag 12 juni, 9.00 uur, Ln v. Westenenk 6 Nijmegen, donderdag 12 juni, 14.00 uur, Voorstadlaan 2 Rijswijk, maandag 16 juni, 9.00 uur, Koopmansstraat 9 Enschede, maandag 16 juni, 14.30 uur, Getfertsingel 41 Den Bosch, dinsdag 17 juni, 9.00 uur, Emmaplein 25 Best, dinsdag 17 juni, 13.30 uur, Tormentil 1

Alle leden zijn voor deze bijeenkomsten uitgenodigd. Gezien het aantal bijeenkomsten zullen niet alle vakorganisaties bij alle bijeenkomsten aanwezig kunnen zijn. Mocht u naar aanleiding van een bijeenkomst vragen hebben die niet tijdens de bijeenkomst behandeld konden worden, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Vragen
Mocht u naar aanleiding van het voorgaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder Jeroen Warnaar (055)5772640.

Nog even dit
Nog even dit. Juist in deze moeilijke tijd is het nuttig om lid van de CNV Dienstenbond te zijn. Wij staan voor de belangen van onze leden. U bent bij ons aangesloten. Uw collega misschien nog niet. Wellicht kunt u hem of haar van het nut van het lidmaatschap overtuigen. Hij of zij kan via deze site lid worden.