Politie Zeeland



Z-3766-2003 AUTOMOBILISTE MOET RIJBEWIJS INLEVEREN


Van een 46-jarige automobiliste uit Hulst is dinsdag rond 02.30 uur op de Trumanlaan in haar woonplaats het rijbewijs ingenomen wegens rijden onder invloed van alcohol.
Uit een eerste blaastest bleek dat ze ruim 5 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Daar een tweede blaastest mislukte, werd een bloedproef afgenomen. Tevens werd haar rijbewijs ingenomen en proces-verbaal opgemaakt.



W-3767-2003 AUTO IN BESLAGGENOMEN


In de nacht van maandag/dinsdag is de personenauto in beslaggenomen van een 39-jarige Middelburger. De man was twee maal betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs.
Rond middernacht werd de Middelburger op de Coosje Buskenstraat te Vlissingen aangehouden voor rijden onder invloed. Daar tevens bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs, kreeg hij een waarschuwing niet te gaan rijden. Rond 02.30 uur werd hij rijdend in zijn auto aangetroffen op de Van Dishoeckstraat. Dit keer werd echter zijn auto in beslaggenomen en proces-verbaal opgemaakt.


Z-3768-2003 KOP/STAARTBOTSING

Op de Tractaatweg te Axel is maandag rond 17.00 uur een 27-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen ten val gekomen nadat hij achter op een bedrijfsauto was gereden.
De bestuurder van de bedrijfsauto, een 57-jarige man uit de gemeente Terneuzen, moest afremmen voor het verkeer. De motorrijder probeerde de auto nog te ontwijken, maar raakte de achterzijde van het voertuig waardoor hij ten val kwam. Hij hield aan zijn val een pijnlijke knie en schouder over. Beide voertuigen werden beschadigd.


W-3769-2003 WINKELDIEF

Een 15-jarig meisje uit Middelburg is dinsdagmorgen in de Schoenenreus aan de Lange Geere in haar woonplaats betrapt op diefstal van een paar schoenen.
Ze had 1 paar schoenen bij de kassa afgerekend, toen ze echter de winkel wilde verlaten ging het alarm af. In haar tas bleek nog een paar schoenen te zitten die ze niet bij de kassa had afgerekend. Het meisje zal worden doorverwezen naar bureau Halt.






Politie Zeeland