Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Leidschendam, 3 juni 2003

De Raad Nederlandse Detailhandel (RND) heeft een nieuwe website

De Raad Nederlandse Detailhandel (RND) heeft vanaf vandaag een nieuwe website; www.rndweb.nl. De uitstraling heeft hetzelfde herkenbare karakter gehouden. De inhoud is meer uitgebreid met bijvoorbeeld een geheel nieuw gedeelte met branche-informatie. De 10 aangesloten branches van de RND hebben elk een eigen pagina met een eigen uitstraling. Per branche vindt u algemene informatie, de CAO-ontwikkeling, de activiteiten, de leden en de contactgegevens.

Verder heeft de website allerlei nieuwe onderdelen, van bijvoorbeeld een poll om snel meningen te peilen tot en met een fotoarchief met foto's van RND bijeenkomsten en evenementen. Ook zijn er foto's van de bureaumedewerkers, te downloaden vanaf de website. Voor de buitenlandse bezoekers van de website is ook een Engelstalige pagina toegevoegd.

Jaarverslag 2002
Tevens is het jaarverslag 2002 van de RND vandaag op de nieuwe website gepubliceerd. In dit jaarverslag staan uitgebreide overzichten van de RND stuurgroepen. Op het gebied van Arbeidszaken, Winkelcriminaliteit, Betalingsverkeer, E-Business, Ruimtelijke ordening, Bereikbaarheid, Milieu, Lokale belangenbehartiging en Consumentenbelangen worden de belangrijkste onderwerpen voor de detailhandel beschreven. Naast de kerngebieden, treft u uitgebreide informatie aan over de brancheverenigingen.

Kortom de website is de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen!

De Raad Nederlandse Detailhandel (RND) is een overkoepelende werkgeversorganisatie. De bij de RND - via de brancheverengingen - aangesloten detailhandelsondernemingen vertegenwoordigen ruim 12.000 vestigingen, 230.000 werknemers en een jaarlijkse omzet van 32 miljard euro. De RND behartigt de gemeenschappelijke economische en sociale belangen van zijn leden.