AutoRai

3-6-2003

Airco-frisbeurt en vakantie-klaar inspectie bij de Nissan-dealer

Nissan-rijders kunnen deze zomer met een gerust hart en met een aangename temperatuur in de auto naar hun vakantiebestemming rijden. Bij de Nissan-dealer is namelijk een aantrekkelijk zomervoordeel te behalen op de Airco-Frisbeurt en op de Vakantie-Klaar inspectie.

Om fris en uitgerust op de vakantiebestemming aan te komen is de airconditioning in de auto een onmisbaar hulpmiddel. Na verloop van tijd kunnen er in de airconditioning echter door bacterievorming geurtjes ontstaan. Dit kan worden voorkomen door het systeem tijdig te laten controleren en te laten reinigen. De Nissan-dealer beschikt hiervoor over de benodigde professionele apparatuur. De Nissan-rijder kan zonder afspraak langskomen voor een Airco-Frisbeurt. Eén kopje koffie later rijdt hij weer in een prettig gekoelde auto de werkplaats uit. De Nissan-dealer rekent voor de Airco-Frisbeurt slechts 37,50 euro.

Vakantie-Klaar inspectie
Tijdens de vakantie in het buitenland krijgt een auto het zwaar te verduren. Lange ritten en hoge temperaturen vergen het uiterste van motor, remmen en aandrijving. Het is daarom van het grootste belang dat de auto in topconditie verkeert. En de Nissan-dealer zorgt daarvoor.

Gedurende de zomermaanden kan iedere Nissan-rijder zonder afspraak bij zijn dealer binnenrijden voor een Vakantie-Klaar inspectie. In het kader van deze inspectie kijken de technici de auto op diverse vitale punten na, zoals de accu, het koelsysteem, de remmen, de schokdempers, de banden, de verlichting, etc.

Wanneer de auto tiptop in orde is bevonden ontvangt de Nissan-rijder de Vakantie_Service_Card. Met deze Card heeft de Nissan-rijder tot 1 oktober 2003 recht op een aantal aantrekkelijke aanvullende diensten:
* - 24-uurs Nissan Alarm Service in Nederland en de rest van Europa
* - een bijdrage van 68 euro in het eigen risico of 68 euro korting bij voorruitvervanging door de dealer

* - gratis vervangend vervoer bij schadeherstel uitgevoerd door de dealer

De Nissan-dealer voert de Vakantie-Klaar inspectie uit voor slechts 24,50 euro.

Om het nog leuker te maken om met een Nissan op vakantie te gaan, biedt de Nissan-dealer nu ook extra voordeel op een groot aantal zomerse accessoires en onderdelen. Trekhaken, accus, ruitenwisserbladen, bagageboxen, Twinny Load fietsdragers en radio/cd-spelers, ze zijn nu allemaal tegen aantrekkelijke prijzen bij de dealer te koop.

Kortom, de eerste koffiestop op weg naar de vakantiebestemming is bij de Nissan-dealer.