Ingezonden persbericht


Schiphol-Rijk, 3 juni 2003

Samenwerking ATP Online en Franchise For All

ATP Online en Franchise For All hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten op het gebied van inkoop en technologie. Deze samenwerking houdt in dat per 1 april jl. de Star Travel reisbureaus hun luchtvaartreserveringen maken in boemm, het online reserveringssysteem van ATP Online. ATP Online verzorgt de afhandeling van deze reserveringen. Naast controle van de tarieven en het printen van de tickets, voorziet ATP Online de Star Travel reisbureaus, via boemm, van speciale tarieven.

Door het bundelen van de omzet en vergroting van het aantal verkoopkanalen wordt de inkooppositie van beide partijen versterkt. Middels deze samenwerking streven ATP Online en Franchise For All naar een vergroting van de luchtvaartomzet en vergemakkelijking van het boekingsproces voor de reisbureaus.

Over ATP Online en boemm:

Boemm biedt naast de mogelijkheid tot online reserveren van vluchten en stoelen, wijzigen en annuleren van boekingen tal van andere opties. Zo zijn alle ATP-tarieven en de IATA-tarieven in één overzicht beschikbaar. ATP Online heeft verschillende boemm-concepten ontwikkeld voor verschillende soorten reisbureaus, zodat steeds maatwerk kan worden geleverd. Op de website www.boemm.nl worden ze vermeld en kan -voor een proefperiode van zeven dagen- gratis een demoversie worden gedownload.

Noot voor de redactie,