Ingezonden persbericht


Persbericht

Zutphen, 03 juni 2003

'Leuk in Zutphen' wijst consument de weg

Vanaf eind mei is in veel winkels in Zutphen 'Leuk in Zutphen' te vinden. Een handige, kleurrijke gids voor consumenten die Zutphen beter willen leren kennen. Winkelen wordt natuurlijk veel aantrekkelijker als dit gecombineerd kan worden met andere leuke dingen die een stad te bieden heeft.

'Leuk in Zutphen' biedt een korte stadswandeling langs de oude, karakteristieke delen van de stad. Maar ook een overzicht van alle winkels, de cafés en restaurants die een dag winkelen zo aangenaam kunnen maken. Om de kennismaking compleet te maken is een agenda en een overzicht van attracties, musea en galeries opgenomen. Kortom, een gids die duidelijk maakt dat een bezoek aan Zutphen meer dan de moeite waard is!

Veel Zutphen ondernemers presenteren zich in 'Leuk in Zutphen'. Vaak via overzichtelijk gerubriceerde informatieve advertorials die een goede indruk geven wat de ondernemer te bieden heeft. Waar de winkels te vinden zijn wordt duidelijk aangegeven op een handige plattegrond, waarop ook de stadswandeling is aangegeven.

Alle informatie in 'Leuk in Zutphen' is medio juli ook terug te vinden op het internet (www.leukin.nl De informatie wordt jaarlijks ververst. 'Leuk in Zutphen' is verkrijgbaar bij alle deelnemende ondernemers in Zutphen en de VVV Zutphen.

'Leuk in Zutphen' is een initiatief van Mediaconnexion BV uit Zwolle en werd in samenwerking met de VVV Zutphen gerealiseerd. Inmiddels zijn in Zwolle, Apeldoorn, Meppel en Deventer ook gelijksoortige stadsgidsen uitgegeven.