O2


Verzelfstandiging o2 is definitief

Amsterdam, 3 juni 2003 - de NMa (Nederlandse Mededingingsautoriteit) heeft de verkoop van O2 (Netherlands) B.V. aan Greenfield Capital Partners woensdag 28 mei jl. goedgekeurd. De overdracht van de aandelen vindt vandaag, 3 juni 2003, plaats. Hiermee zal O2 (Netherlands) B.V. vanaf vandaag zelfstandig zijn en officieel afgesplitst van mmO2 plc.

Door de verzelfstandiging is O2 (Netherlands) B.V. verplicht het merk O2 in Nederland binnen 6 maanden te vervangen. Ter voorbereiding op de rebranding naar Telfort zal de naam O2 voorlopig gevoerd blijven worden. De aankondiging over onder andere de nieuwe strategie van de onderneming en de Raad van Commissarissen volgt deze zomer.

mmO2 plc heeft de aandelen van de dochter O2 (Netherlands) B.V. aan Greenfield Capital Partners verkocht. O2 (Netherlands) B.V. is nu een Nederlandse onderneming en krijgt hiermee de mogelijkheid haar huidige bedrijfsactiviteiten specifiek op de Nederlandse markt af te stemmen.

Over O2 B.V. (binnenkort Telfort)

O2 (Netherlands) B.V. is een zelfstandige onderneming met een Nederlandse mentaliteit en doeltreffende oplossingen tegen scherpe tarieven. De eenvoud van mobiele communicatie staat altijd centraal. Met 1,196 miljoen klanten richt O2 (Netherlands) B.V. zich op verschillende markten, zowel op consumenten en zakelijke klanten als op wholesale-activiteiten.