Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 3-06-2003 2e persbericht van dinsdag 3 juni 2003

Berichten uit de regio:

Helmond: Meisje misleid via internet
Een 14-jarig meisje uit Helmond is dit jaar via internet misleid. Ze had via een chatprogramma contact met een zogenaamd 19-jarig meisje uit Rotterdam. Tijdens dit contact zijn pornografische beelden uitgewisseld. Deze bleken later op internet geplaatst te zijn. Uit onderzoek is gebleken dat het 19-jarige meisje uit Rotterdam in werkelijkheid een 44-jarige man uit Renkum is. Deze verdachte is maandag aangehouden en voor verder onderzoek inverzekering gesteld.

Best: Mishandeling
Op het Dijkpad is maandagavond rond 19.00 uur een 18-jarige jongen uit Best door drie jongeren mishandeld. De jongen fietste over de eerdergenoemde straat toen hij plotseling door drie jongeren werd aangesproken. Toen de jongen naar het drietal toe ging werd hij in zijn gezicht geslagen. Hierop probeerde het slachtoffer op zijn fiets weg te komen. Dit lukte niet omdat zijn fiets vastgehouden werd. De jongen is toen te voet ontsnapt. Eén van de jongens is vervolgens op zijn fiets gesprongen en hem gevolgd. Het slachtoffer zag kans om naar huis te vluchten, echter zonder zijn fiets. De jongen liep een pijnlijke kaak op en heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

Son: Automobilist gewond
Op de Rooijseweg is dinsdag rond 8.30 uur een 32-jarige automobilist uit Uden gewond geraakt. Dit gebeurde toen hij plotseling moest remmen en een 34-jarige automobiliste uit Veghel niet meer op tijd kon stoppen en achterop zijn auto botste. De man liep kneuzingen aan zijn rugwervels op.