Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 3-06-2003 Persbericht district Den Bosch

> WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN, Rosmalen

> De politie heeft maandagavond een 44-jarige Drunense en een 17-jarige > inwoner van die plaats aangehouden. Ze verlieten een winkel aan De Grote > Elst in Rosmalen met gereedschap zonder te betalen. De totale waarde van > de goederen bedroeg ruim EUR 240. In de auto van de 44-jarige verdachte > trof de politie goederen aan die vermoedelijk ook van winkeldiefstal > afkomstig zijn. Beide verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten.

> > HUISELIJK GEWELD, Vlijmen

> Een 39-jarige inwoner van Vlijmen is maandagavond aangehouden in zijn > woning. Hij wordt er van verdacht zijn evenoude vriendin geslagen en > geduwd te hebben. Zij deed aangifte bij de politie. De man is ingesloten.

> > BESTUURDER ONDER INVLOED, `s-Hertogenbosch

> De politie heeft maandagnacht een 36-jarige man zonder vaste woon- of > verblijfplaats aangehouden op de Gestelseweg in `s-Hertogenbosch. Controle > wees uit dat hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van twee > uur. Tevens bleek de man nog een tweetal boetes open te hebben staan van > in totaal EUR 800 en hij was niet teruggekeerd van zijn detentieverlof. > Hij is ingesloten.

SNELHEIDSCONTROLE, Rosmalen

Dinsdagochtend heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Burgemeester Mazairaclaan in Rosmalen. 185 automobilisten overtraden de maximum snelheid van 50km/u. De hoogst gemeten snelheid was 88 km/u.