Politie Zeeland



O-3776-2003 MISHANDELING

Maandagmiddag tussen 15.15 uur en 15.30 uur is een 19-jarige bromfietser uit de gemeente Reimerswaal aan de van de Spiegelstraat in Goes door een onbekend gebleven automobilist mishandeld.
De bromfietser werd op de van de Spiegelstraat ingehaald door een personenauto. Toen de bestuurder van de personenauto hard remde maakte de bromfietser een gebaar naar de automobilist.
Hierop stapte de automobilist uit en sloeg de bromfietser tegen zijn helm. Toen de bromfietser zijn helm afzette ontstond er een woordenwisseling over waar de bromfietser hoorde te rijden. De bromfietser kreeg tijdens deze woordenwisseling een kopstoot van de automobilist.
Hierna reed de automobilist weg. De bromfietser hield aan de mishandeling een gebroken neus over.


O-3777-2003 DIEFSTAL ZONNECOLLECTOR

Tussen zaterdagochtend 10.00 uur en dinsdagmiddag 14.00 uur werd bij een boomgaard aan de Bredeweg in Kapelle een zonnecollector weggenomen.
De zonnecollector stond buiten. Uit een schuurtje die in de boomgaard staat werden accu's weggenomen. Er is sprake van insluiping.
De totale waarde van de weggenomen goederen is nog onbekend.


Z-3778-2003 WINKELDIEFSTAL

Dinsdagmiddag rond 17.15 uur is een 42-jarige man uit Breda aan de Beneluxkade in Terneuzen aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had eerder die middag een beeldscherm met nog onbekende waarde weggenomen bij de Gamma in Terneuzen.
Toen hij door winkelpersoneel werd betrapt en aangehouden verzette de man zich zodat het winkelpersoneel hem moest laten gaan.
Aan de hand van het opgegeven signalement kon de man aan de Beneluxkade door de politie aangehouden worden.


W-3779-2003 KOP-STAART AANRIJDING

Dinsdagmiddag rond 15.50 uur vond er op de Pekelingseweg in Aagtekerke een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 42-jarige automobilist uit Prinsenbeek reed over de Pekelingseweg komende uit de richting van de Prelaatweg.
Toen hij remde kon de 40-jarige automobiliste uit Bochum, die achter hem reed, niet meer op tijd tot stilstand komen.
De man uit Prinsenbeek hield aan de aanrijding nekklachten over.


W-3780-2003 EENZIJDIG ONGEVAL

Dinsdagmiddag rond 15.20 uur vond er op de kruising Badhuisstraat, Paul Krugerstraat in Vlissingen een eenzijdig ongeval plaats.
Een 32-jarige automobiliste uit Monchen-Gladbach (D) reed over de Badhuisstraat komende uit de richting van de Koudekerkseweg. Op genoemde kruising wilde ze linksaf slaan. Hierbij reed ze tegen een paal die op de Paul Krugerstraat staat. Er was alleen materiële schade.